Οι φήμες για αποχώρηση και η «έκρηξη» του Κασίγιας (video)

Ο Ικέρ Κασίγιας διέψευσε ότι θα σταματήσει τη μπάλα. Η πορτογαλική εφημερίδα «O’ Jogo» έγραψε πως ο σπουδαίος τερματοφύλακας θα ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα την οριστική αποχώρησή του από τα γήπεδα, μετά το έμφραγμα που έχει υποστεί, αλλά ο ίδιος μάλλον ενοχλήθηκε από αυτό το δημοσίευμα.

Έτσι, έσπευσε με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter να ξεκαθαρίσει, πως ο ίδιος θα κρίνει το πότε θα ολοκληρώσει την τόσο ένδοξη καριέρα του.

[AHORA] Íker Casillas

se retirará del futbol https://t.co/OuI20Qbqrs pic.twitter.com/uUFJdym5G9

— El Nacional (@ElNacionalWeb) 17 Μαΐου 2019

Συγκεκριμένα, ο πορτιέρο της Πόρτο, έγραψε: «Θα υπάρξει μια ημέρα, που θα πρέπει να αποχωρήσω. Αφήστε με να ανακοινώσω εγώ αυτή την είδηση, όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή. Προς το παρόν συνιστώ ηρεμία. Χτες έλαβα την ιατρική γνωμάτευση από τον δρ. Φιλίπε Μαθέδο. Όλα είναι πολύ καλά. Αυτό ναι, είναι μια σπουδαία είδηση, την οποία θα ήθελα να μοιραστώ με όλους».

Buenas a tod@s:
Retirarme, habrá un día que me tenga que retirar. Déjenme anunciar dicha noticia cuando llegue ese momento. Por ahora tranquilidad. Ayer tuve revisión con el Dr.Filipe Macedo. Todo muy bien. Eso sí que es una gran noticia que quería compartir con todos!

Keywords
Τυχαία Θέματα