«Οι αστυνομικοί έκαναν υποδειγματικά τη δουλειά τους, είμαι σίγουρος ότι δεν έδινε το χέρι του για να τον συλλάβουν»

Τη στιγμή που ο αποτροπιασμός από το βίντεο του νέου γύρου βίας που δέχτηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ο Ζακ Κωστόπουλος, ακόμα σοκάρει, αλλά και η προκαταρκτική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, από εντολή της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, ο γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος σε δημόσιες δηλώσεις του τα βρίσκει όλα καλώς καμωμένα.

«Δεν βγήκε καν όπλο. Έκαναν υποδειγματικά τη δουλειά τους», δήλωσε ο Μαυροειδάκος, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

«Σε όποια άλλη ευρωπαϊκή

χώρα γινόταν το περιστατικό, θα αντιμετωπιζόταν (σ.σ.: από τους αστυνομικούς) πολύ χειρότερα. Οι αστυνομικοί δεν έχουν υπερέβη κανένα όριο», τόνισε ο Μαυροειδάκος.

«Αυτή είναι η τακτική της αστυνομίας, απέναντι σε ένα άτομο που συλλαμβάνεται και κρατάει κάποιο αιχμηρό αντικείμενο», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Το ‘αιμορραγεί’ από το ‘αναίσθητος’ έχει διαφορά. Οι αστυνομικοί έκαναν άριστα τη δουλειά τους. Είμαι σίγουρος ότι δεν έδινε το χέρι του για τον ασφαλίσουν. Δεν ξύπνησαν ξαφνικά και άρχισαν να χτυπούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα