Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27/10

Σάββατο σήμερα και δείτε πως θα είναι η μέρα για κάθε ζώδιο και τι πρέπει να κάνετε.

ΚΡΙΟΣ: Με τον Δία στον 8ο ηλιακό οίκο σου να σε «μπολιάζει» με τύχη και να διευρύνει τις οικονομικές δυνατότητές σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας τις περιττές σπατάλες. Επιπλέον, μπορείς… άφοβα να προχωρήσεις σε ασφαλιστικές-φορολογικές ρυθμίσεις, αγορές, επενδύσεις, αλλά και να αναζητήσεις χρηματοδότες.

Παράλληλα, η αντίθεση Δήμητρας-Έριδος σε παραπέμπει σε μια επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία με αμοιβαίο όφελος, σε κάθε περίπτωση

όμως οφείλεις να δώσεις τη δέουσα σημασία και στα «ψιλά γράμματα».

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Δίας απέναντί σου δείχνει κάτι περισσότερο από πρόθυμος να επιλύσει κάθε ζήτημα που σε απασχολεί μέσα από βοήθειες ή την καλή προαίρεση των άλλων προς το πρόσωπό σου, μη διστάσεις, λοιπόν, να εξωτερικεύσεις τα αιτήματα και τις επιθυμίες σου, ενώ σίγουρα μια συνεργασία θα «απογειώσει» τις δυνατότητές σου.

Παράλληλα, η αντίθεση Δήμητρας-Έριδος σε καλεί να μην ξεχάσεις και κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, που έχουν να κάνουν είτε με τη δουλειά ή το νοικοκυριό σου είτε με ένα θέμα υγείας-διατροφής πολύ περισσότερο που υπάρχουν όλες οι διαθέσιμες λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τον Δία στον Σκορπιό να ευνοεί… σκανδαλωδώς τα εργασιακά σου, είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσεις κάθε ζήτημα που τα αφορά, είτε είσαι μισθωτός είτε ελεύθερος επαγγελματίας. Στην δεύτερη περίπτωση, μάλιστα, είσαι σε θέση να προσελκύσεις πολύ «δυνατούς» πελάτες, αλλά και να επεκτείνεις τη δράση σου.

Παράλληλα, η αντίθεση Δήμητρας-Έριδος σε ωθεί να δείξεις την αγάπη σου με έργα κι όχι μόνο με λόγια, δεν αποκλείεται όμως να επωφεληθείς και από μια ανάλογη στάση, που θα επιδείξει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Δίας στον Σκορπιό θα σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα με την εύνοιά του σε προσωπικά ζητήματα, αλλά και σε εκείνα για τα οποία τον πρώτο λόγο έχει η τύχη. Υπάρχουν βέβαια και οι διασκεδάσεις που σε… περιμένουν για να γελάσει λίγο ο χειλάκι σου, ενώ αν έχεις παιδιά, δεν αποκλείεται να χαρείς από μια επιτυχία τους!

Παράλληλα, η αντίθεση Δήμητρας-Έριδος ευνοεί τις επαγγελματικές βλέψεις σου, είναι μάλιστα πολύ πιθανό να βοηθηθείς από άτομα ή στελέχη που διαθέτουν πρακτικό πνεύμα και ειδικές γνώσεις Επιπλέον, ενδέχεται να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου.

ΛΕΩΝ: Ο Δίας στον Σκορπιό φέρνει… χαρές και πανηγύρια στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ η ημέρα είναι «σούπερ» για να προχωρήσεις ένα περιουσιακό ζήτημα, αλλά και να αναβαθμίσεις… όσο δεν πάει τον χώρο σου, βιώνοντας μια πολυτέλεια που ανταποκρίνεται στο είναι σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα κληροδότημα.

Παράλληλα, η αντίθεση Δήμητρας-Έριδος σε ωθεί να βρεις πρακτικές λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας, ανατρέχοντας αν χρειαστεί και σε ειδικευμένους τεχνικούς. Ακόμα, δρομολογείται ένα επαγγελματικό ταξίδι ή ένα ειδικό σεμινάριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Δίας στον Σκορπιό σου υπόσχεται μια ευχάριστη και τυχερή καθημερινότητα, συνδυασμένη με επαφές και μετακινήσεις, αλλά κι ένα «μπαράζ» πληροφόρησης γύρω από ποικίλα ζητήματα, που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον για σένα, μπορεί όμως και… όχι! Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα μέσο που θα σου κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη.

Παράλληλα, η αντίθεση Δήμητρας-Έριδος σε οδηγεί σε μια win-win οικονομική συμφωνία, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις σημαντική βοήθεια και από ειδικούς στα χρηματοοικονομικά ή να γλιτώσεις έξοδα από μια ενδελεχή έρευνα αγοράς.

ΖΥΓΟΣ: Ο Δίας στον Σκορπιό φέρνει μια οικονομική ευχέρεια, ίσως και μια αύξηση των εσόδων σου, που με τη σειρά της θα σε οδηγήσει σε αγορές ειδών που επιθυμείς ή σου λείπουν. Ενδεχομένως, βέβαια, να επωφεληθείς και από κεράσματα ή άλλου είδους προσφορές και φυσικά η ημέρα είναι γόνιμη για τα όποια επενδυτικά σχέδιά σου.

Παράλληλα, η αντίθεση Δήμητρας-Έριδος σε ωθεί να γίνεις πιο χρήσιμος/η στην κοινωνία, παρέχοντας τις υπηρεσίες σου, όπου χρειαστεί, τα ανάλογα ισχύουν ωστόσο και για τη στάση των άλλων απέναντί σου, στα πλαίσια μιας αμοιβαίας εξυπηρέτησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη στους Διδύμους αναδεικνύει οικονομικά θέματα, με πρώτο ζητούμενο το να χειριστείς πιο ορθολογικά τα έξοδά σου και σε αυτό θα σε βοηθήσει και μια πληρέστερη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον κόσμο των αγορών. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου, έστω κι αν χρειαστεί να «κάνεις την καρδιά σου πέτρα».

Επιπλέον, μπορεί να ανεχτείς πληκτικές παρέες, σε βάρος όλων εκείνων που σε ευχαριστούν, από την άλλη πλευρά όμως εξυπηρετείται κάθε πρόθεσή σου να μελετήσεις και να οργανώσεις ή να κατατάξεις το υλικό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τον Δία στον Σκορπιό να «γιγαντώνει» την επιρροή του, πέρα από τα ποικίλα «τυχερά» που θα έχεις, αναμένεται να σου αποκαλυφθούν μυστικά και πληροφορίες, ενώ οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προετοιμάσεις ένα project στη δουλειά σου, αλλά και για να αναζητήσεις εργασία.

Παράλληλα, η αντίθεση Δήμητρας-Έριδος σου προσφέρει βοήθειες και λειτουργικές λύσεις, μέσω των φίλων και των αγαπημένων σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα χρήσιμο δώρο. Ανάλογα οφέλη μπορεί να αποκομίσεις και από τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Δίας στον Σκορπιό σε καλεί να κοινωνικοποιηθείς και να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή τους προβληματισμούς σου, αφού πέρα από τη διασκέδαση που σου γνέφει, οι «πόρτες» που σου ανοίγονται είναι πολλές και μένει να δεις το ποια απ’ όλες θα ανοίξεις! Δες ακόμη τι βοήθειες μπορείς να πάρεις από τους φίλους και τις φίλες σου ή από μια ομάδα.

Παράλληλα, η αντίθεση Δήμητρας-Έριδος σε καλεί να επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες μια υπόθεσης, αφού αυτές θα κάνουν τη διαφορά! Επιπλέον, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις μιας ισορροπημένης επαγγελματικής συνεργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει ακριβώς… ό,τι χρειάζεσαι κι ακόμη περισσότερα για να κάνεις τις δουλειές σου αποτελεσματικά, με την στήριξη μάλιστα ενός ισχυρού παράγοντα που διάκειται θετικά απέναντι στα σχέδια σου. Μη «σπαταλήσεις», λοιπόν, την ημέρα σου σε διασκεδάσεις και μόνον, χάνοντας την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι που θα πάει «σφαίρα»!

Παράλληλα, η αντίθεση Δήμητρας-Έριδος σε παραπέμπει σε ένα χρήσιμο και αποδοτικό επαγγελματικό ταξίδι ή σεμινάριο, ίσως, μάλιστα, υπάρξει κι ένα project με άτομα ή φορείς του εξωτερικού. Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο σου προσφέρει πρακτικές λύσεις.

ΥΧΘΕΙΣ: Ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει άφθονες ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο, αντλώντας πληροφορίες, αλλά και προωθώντας τα συμφέροντα για σένα! Ίσως, μάλιστα, βγεις ιδιαίτερα κερδισμένος/η από ένα ταξίδι ή σεμινάριο, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάτι που θα αναβαθμίσει εντελώς την καθημερινότητά σου.

Παράλληλα, η αντίθεση Δήμητρας-Έριδος σε βοηθά να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, συμπεριλαμβανομένης και της ρύθμισης ενός δανείου ή φορολογικών ή ασφαλιστικών θεμάτων, με τη συνδρομή των εκάστοτε ειδικών.

Πηγή: www.astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα