Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 23/3

Καλημέρα! Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να επεκτείνεις την δράση σου στο εξωτερικό και να επιμορφωθείς σε ένα ειδικό αντικείμενο. Παράλληλα, με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο να επηρεάζουν τα οικονομικά σου είναι πιο πιθανό να ευνοηθείς, εκεί που όλοι σε έχουν «καταδικασμένο/η», παρά σε μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση, αφού θα «σκοντάψει»

σε αστάθμητους παράγοντες.

Ίσως μάλιστα να έχεις και έξτρα παροχές ή ένα απρόσμενο κέρδος, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις και κάτι σπάνιο. Επιπλέον όμως στις παρέες σου, δρουν άτομα με ακραίες αντιλήψεις και πρόσεχε μην πληρώσεις εσύ τα σπασμένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Άρης και ο Ουρανός στο ζώδιό σου τείνουν να ανατρέψουν πολλές από τις σταθερές σου μέσα από «απίστευτες» ή έκρυθμες καταστάσεις, ίσως όμως να είσαι κι εσύ που θα κάνεις την… έκπληξη και θα «τρελάνεις κόσμο» με τις επιλογές σου, είτε σε προσωπικά, είτε σε επαγγελματικά ζητήματα. Επιπλέον, την ίδια στιγμή που θα βρεις στήριξη από άτομα που δεν υπολόγιζες, ένας «δικός σου» άνθρωπος θα επιδείξει μια αδικαιολόγητη αδιαφορία.

Παράλληλα βέβαια σε οικονομικά και εργασιακά ζητήματα, οι «μετοχές» σου είναι ανεβασμένες και αξίζει να τολμήσεις το κάτι παραπάνω.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι δημόσιες σχέσεις σου «τα σπάνε» και πέρα από τις βοήθειες που θα λάβεις σε κάθε ζήτημα που σε απασχολεί, δεν είναι διόλου κακή ιδέα να αρχίσεις να «κτίζεις» συνεργασίες και ομάδες, γύρω από όσα σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο δρομολογούνται παρασκηνιακές και αιφνιδιαστικές ενέργειες είτε στην δουλειά σου είτε γενικότερα στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να νιώσεις πως «σου τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια».

Επιπλέον, έχε τον νου σου σε ότι… πετάει και μπορεί να σου προκαλέσει ζημιά αλλά και σε τυχόν αρρυθμίες στο κυκλοφορικό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο, οι διαπροσωπικές σχέσεις σου βρίσκονται σε κρίση και το σοφότερο από πλευράς σου θα ήταν να προσαρμοστείς στις νέες καταστάσεις. Ανάλογα θερμό κλίμα αναμένεται και στις παρέες σου ή σε συλλογικές δράσεις, αφού δεν θέλει και πολύ για να γίνει «της κακομοίρας», ένεκα φανατισμού.

Επιπλέον, έρχονται ανατροπές στα οικονομικά σου αν μάλιστα θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, τότε ενδέχεται να εκπλαγείς δυσάρεστα. Από την άλλη πλευρά όμως στις δουλειές σου, το κλίμα είναι ιδιαίτερα πρόσφορο για να πετύχεις τους στόχους σου.

ΛΕΩΝ: Με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο γίνεσαι στόχος των κοσμικών δυνάμεων κι όλα εκείνα που θεωρείς ως σταθερά και αναλλοίωτα κινδυνεύουν να ανατραπούν. Κι αν διεκδικήσεις αυτό που σου αναλογεί, κάντο χωρίς να υπερβείς τα όρια στην συμπεριφορά σου, αντίθετα, άφησε τους άλλους να χάσουν το δίκιο τους. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος/η για το απίθανο και με τα ρεφλέξ σου σε εγρήγορση, αφού σε απειλούν σπάνιοι κίνδυνοι από το πουθενά ή από… ψηλά.

Παράλληλα όμως, ευνοείσαι στις συναλλαγές σου με το εξωτερικό, ενώ μπορεί να χαρείς για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσον αφορά σε οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα, είσαι σε «καλό φεγγάρι» και οι εξελίξεις θα σε βοηθήσουν όχι μόνον να «ανασάνεις» αλλά και να προοδεύσεις πέρα από κάθε προσδοκία. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνουν μια αποκάλυψη ή μια νέα γνώση που θα σε απελευθερώσει νοητικά και ψυχικά αλλά σε σχέση με τις καθημερινές συναλλαγές σου, θα επικρατήσουν μάλλον οι ακραίες συμπεριφορές.

Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα επεισοδιακό ταξίδι, αν λοιπόν θες πραγματικά την ηρεμία σου καλό είναι να αποφύγεις τις μετακινήσεις και τις πολλές εξόδους.

ΖΥΓΟΣ: Με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο, φαίνεται πως στα οικονομικά σου… τίποτε δεν πάει σύμφωνα με το πρόγραμμα, κάτι ωστόσο που έχει δύο όψεις αφού πέρα από τις δυσάρεστες εκπλήξεις αναμένονται και έξτρα έσοδα. Επιπλέον, είναι πιθανό να «τριφτείς» με άτομα που στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης ελευθερίας, προβαίνουν σε ακραίες και προκλητικές ενέργειες, ενώ αν έχεις παιδιά, έχε τα από κοντά, ώστε να προλάβεις μια δυσάρεστη έκπληξη.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι πιθανό να κάνεις μια σημαντική γνωριμία, που θα σου χρησιμέψει σε πολλά και μπορεί άνετα να «σταθεί» και ως συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Άρη και τον Ουρανό απέναντί σου να αναστατώνουν την ζωή σου, το ιδανικό να ήταν να προκαλέσεις εσύ τις αλλαγές, πριν έρθουν να σε βρουν κάτω από συνθήκες που δεν ορίζεις.

Δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρξουν ακρότητες από τους άλλους προς τα εσένα και μάλιστα χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος, πριν όμως μεταχειριστείς κι εσύ ανάλογα μέσα, αναλογίσου ότι ο πραγματικά δυνατός δεν έχει να αποδείξει ή να φοβηθεί τίποτα, αντίθετα ο ανασφαλής είναι που κάνει την μεγαλύτερη φασαρία. Παράλληλα βέβαια, σε οικονομικά και εργασιακά θέματα έχεις «το πάνω χέρι».

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καλή σου τύχη θα σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο που κατέχει πολύτιμα «μυστικά» ή ειδικές γνώσεις και θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για την συνέχεια. Επιπλέον, είναι πιθανό να ικανοποιηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνουν απρόβλεπτες καταστάσεις στην δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου, ενώ αν έχεις «θέματα» με την καρδιά και το κυκλοφορικό, μην «ζορίζεις» τον εαυτό σου. Απρόοπτα και σπάνια περιστατικά μπορεί να προκύψουν και στις μετακινήσεις σου, γι’ αυτό μην εφησυχάζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Άρης και ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνουν ακραίες και ξαφνικές καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και δεν έχεις παρά να τις… προκαλέσεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να εκπλαγείς δυσάρεστα από τις εξελίξεις. Επιπλέον, στα οικονομικά σου, από αλλού το περιμένεις κι από αλλού θα σου έρθει, είτε πρόκειται για κέρδος είτε για ζημία.

Όσον αφορά ωστόσο τα επαγγελματικά σου, έχεις το οκ για να βάλεις μπρος ένα πρότζεκτ που θα δικαιώσει τις φιλοδοξίες σου, να προσλάβεις προσωπικό, αλλά και να βρεις μια δουλειά αντάξια των προσόντων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο θέλεις να απαλλαγείς μονομιάς από όλα εκείνα που σε περιορίζουν και δεν αποκλείεται «να τους δώσεις μια να πάνε πέρα», χωρίς να υπολογίσεις το κόστος. Και βέβαια σε συμφέρει να το πράξεις, αλλάζοντας τους όρους και τις συνθήκες της ζωής σου, αφού αν παρ’ ελπίδα κινηθείς συντηρητικά, ενδέχεται να υποστείς τις συνέπειες μιας ανατροπής που θα σε σοκάρει

Επιπλέον, στο σπίτι σου μπορεί να γίνει βραχυκύκλωμα ή να πέσει κάτι από ψηλά. Παράλληλα, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α, που θα σου φανεί πολύ χρήσιμος/η, ιδιαίτερα σε τεχνικά ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα θα έχεις τις ευκαιρίες σου και σε καμία περίπτωση δεν θα βγεις ζημιωμένος/η. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο, αναμένονται ακραίες ή σπάνιες καταστάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι είναι το ίδιο πιθανό να σου έρθει κάτι… ιπτάμενο ή να πέσεις από ψηλά.

Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν «μάχες» με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά κανείς δεν πρόκειται να πειστεί, αφού επικρατεί η λογική του παραλόγου! Μπορείς βέβαια να επικεντρωθείς στην επιμόρφωση και τις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Πηγή: astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα