Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 06/07

Καλή μας ημέρα. Το Σάββατο (06/07) έχουμε μπροστά μας μια ημέρα που αναμένονται και ανατροπές. Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον Λέοντα σε κενό πορείας μέχρι τις 07:25 που περνά στην Παρθένο. Στη 13:00 σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και στις 17:23 τρίγωνο με τον Ουρανό.

Κριός

Σήμερα είσαι σε μια φάση που θες να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα μέσα στην καθημερινότητά σου, να ασχοληθείς με το νοικοκυριό και γενικότερα να κάνεις περισσότερο διεκπεραιωτική εργασία, ξεμπερδεύοντας με πολλά ζητήματα που σε αφορούν, κυρίως πρακτικής

φύσης. Θέλεις όμως περισσότερη βοήθεια και γκρινιάζεις λιγάκι όταν δεν την έχεις!

Αισθηματικά
Κάτι μεταμορφώνεται μέσα σου αυτή την περίοδο και περνάς σε μια νέα φάση που ξεμπερδεύεις με βαρίδια του παρελθόντος, για την ώρα πάντως είσαι πιο επικριτικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και παρότι το κλίμα είναι θετικό, το παρόν κλίμα φέρνει κούραση συναισθηματική εξαιτίας των άλλων.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Η δουλειά και το εργασιακό περιβάλλον πρωταγωνιστούν σήμερα στις εξελίξεις και γενικότερα το πλαίσιο είναι βατό. Ένα σημαντικό εγχείρημα που έχεις άλλωστε στα σκαριά βρίσκει υποστηρικτές και προχωρά.

Ταύρος

Με τη Σελήνη να ταξιδεύει στην Παρθένο, τον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου σου, είσαι με ανεβασμένη διάθεση ακόμη και αν δεν είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα. Ένα δημιουργικό σχέδιο πάντως προχωρά και η αισιοδοξία σου είναι μοχλός που σε πάει παρακάτω, παρότι ο Άρης, πλανήτης της δράσης, σε θέση κόντρα σχηματίζει δύσκολη όψη με τον ανατρεπτικό Ουρανό στο ζώδιό σου που φέρνει ανατροπές.

Αισθηματικά
Υπάρχει γκρίνια λόγω πρακτικών ζητημάτων και μολονότι δεν είστε συντονισμένοι με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να μοιραστείς όμορφες στιγμές με τον σύντροφο ή αγαπημένα πρόσωπα, ακόμα και να ασχοληθείς με παιδιά.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Γίνονται πολύ σημαντικές κινήσεις στα οικονομικά σου, κυρίως κινήσεις που άλλοι κάνουν και επηρεάζουν εμμέσως το πορτοφόλι σου, ενώ η καθημερινότητά σου παραμένει κουραστική αλλά και παραγωγική ταυτόχρονα.

Δίδυμοι

Σήμερα το μυαλό σου γυρνάει συνεχώς σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία και τον χώρο του σπιτιού. Μπορείς μάλιστα να βρεις ευνοϊκές λύσεις αν σε είχε προβληματίσει κάτι πάνω σε αυτά. Ο Άρης σε φιλική θέση για το ζώδιό σου πάντως σε κάνει δραστήριο και χρησιμοποιείς το μυαλό σου που αυτή την περίοδο τρέχει με χίλια.

Αισθηματικά
Απολαμβάνεις περισσότερο σήμερα να καθίσεις στην ασφάλεια και την θαλπωρή του δικού σου χώρου, μια εξαιρετική συνθήκη αν συγκατοικείς με το ταίρι σου, ωστόσο χρειάζεται προσοχή και στην προσωπική σου ζωή, αν έχεις γεννηθεί μέσα Ιούνη αφού επηρεάζεσαι από τον Ποσειδώνα που φέρνει αυταπάτες.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική για όλα τα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις και μπορείς όμως να καταφέρεις πολλά χάρη. Παρόλα αυτά στα οικονομικά σου πρέπει συνεχώς να λαμβάνεις υπόψη και άλλους, πράγμα που σε κουράζει.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις καθώς η Σελήνη, βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση που βοηθά τα σχέδιά σου. Έτσι λοιπόν μπορείς να τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου, αλλά και μέσα από τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συμφωνίες που κλείνεις, έστω και αν υπάρχουν κάποιες προστριβές.

Αισθηματικά
Η επικοινωνία μπορεί να γεφυρώσει τα χάσματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου, ενώ το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνει βήματα για να σε προσεγγίσει. Μπορείς λοιπόν να εκφράσεις αυτά που θέλεις να πεις, παρότι βγάζεις προς τα έξω ένα απερίσκεπτο και αδιάλλακτο προφίλ, κυρίως στους οικείους σου.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Είσαι ιδιαίτερα ομιλητικός σήμερα, γενικότερα όμως το παρόν πλανητικό σκηνικό δείχνει πως βιώνεις εντάσεις και ηλεκτρισμένο κλίμα, μολονότι πολλοί Καρκίνοι ίσως έχουν μια σημαντική εξέλιξη πάνω σε οφειλές.

Λέων

Η Σελήνη από την Παρθένο, τον δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου σου, σε κάνει να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τα αποκτήματά σου και ενδεχομένως να αναζητάς χρόνο για να ασχοληθείς με μικροζητήματα που θέλεις να τακτοποιήσεις, σε γενικές γραμμές πάντως είναι μια ημέρα που κινείται σε γνώριμους ρυθμούς.

Αισθηματικά
Η ανάγκη για ηρεμία μέσα σε αυτές τις κουραστικές μέρες παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για σένα σήμερα, γενικότερα όμως είσαι σε μια πολύ σημαντική περίοδο για τα προσωπικά σου καθώς ο Άρης σε «σκληρή μάχη» με τον Ουρανό πιθανώς να φέρει πίεση. Επίσης, αν είσαι ήδη σε σχέση, αλλάζεις τον τρόπο που βλέπεις τη σχέση σου.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Μια εξαιρετική ημέρα για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα, να κάνεις συμφωνίες και γενικότερα να βάλεις σε μια σειρά όλες τις υποθέσεις που σχετίζονται με το πορτοφόλι.

Παρθένος

Η Σελήνη κινείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και σε ωθεί σε δράση, ωστόσο φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι καλά μελετημένες από πριν, αν θέλεις να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται τελικά. Επίσης, αυτές τις ημέρες η θετική πλευρά του οικείου σου περιβάλλοντος μπορεί να σε ξαφνιάσει ευχάριστα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω τον Αύγουστο.

Αισθηματικά
Τα προσωπικά σου αυτή την περίοδο περνούν από πολλά κύματα, ενώ έχεις περισσότερο εστιάσει λόγω συνθηκών σε αυτά που πρέπει να κάνεις και όχι τόσο σε αυτά που θέλεις. Γενικότερα όμως η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Μπορείς να ωφεληθείς από πρόσωπα κύρους καθώς είναι βοηθητικές μέρες για τα οικονομικά σου, όμως επιβάλλεται και περισσότερη προσοχή, καθώς τρέχουν έξοδα. Κάποιοι όμως φροντίζουν να μη ξεμείνεις τελείως από χρήματα.

Ζυγός

Η Σελήνη από την Παρθένο φέρνει για σένα την ανάγκη να απομονωθείς και να ασχοληθείς με πιο πνευματικές ενασχολήσεις, ενώ σε μια περίοδο που νιώθεις πως συναντάς συνεχώς μικροεμπόδια σε υποθέσεις που σχετίζονται με τα δημιουργικά σου σχέδια, εσύ σήμερα επιλέγεις να ξεκουραστείς, όσο το πρόγραμμά σου το επιτρέπει τουλάχιστον.

Αισθηματικά
Είσαι ιδιαίτερα φλογερός αυτή την περίοδο, αλλά και πιο εγωιστής, ενώ είσαι αποφασισμένος πως δεν θα δώσεις άλλες ευκαιρίες σε πρόσωπα που δεν πέρασαν τις εξετάσεις που τους έβαλες. Για σήμερα πάντως είσαι πιο συμπονετικός και συγχωρείς ευκολότερα. Μήπως όμως κάποιοι το εκμεταλλευτούν τελικά;

Επαγγελματικά & Οικονομία
Οι ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν. Θα πρέπει όμως να είσαι τυπικός σε όσα έχεις αναλάβει και φειδωλός με τα έξοδα, χωρίς να συγκρούεσαι με σημαντικά πρόσωπα. Παράλληλα, αυτές οι μέρες φέρνουν μια πολύ σημαντική συμφωνία, από την οποία θα πρέπει να επωφεληθείς.

Σκορπιός

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στην φιλική για εσένα Παρθένο, χωρίς δυσμενείς όψεις, έτσι λοιπόν καταφέρνεις να ασχοληθείς με τους στόχους σου και μπορείς να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν, παράλληλα όμως θυμήσου πως αυτές τις μέρες θα κληθείς να γίνεις… υπεράνθρωπος και να τα αναλάβεις όλα μόνος σου, αφού ο Άρης σε θέση κόντρα «μάχεται» με τον Ουρανό, φέρνοντας δυσκολίες σε σχέσεις και συνεργασίες.

Αισθηματικά
Θέλεις να βρεθείς με ανθρώπους που συμβαδίζουν τα θέλω σου, αλλά κυρίως με τον τρόπο σκέψης σου, ενώ οι φίλοι σου διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο σήμερα. Γενικότερα όμως θα ήθελες να σε στηρίζουν περισσότερο.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Υπάρχουν πολύ σημαντικές εξελίξεις πάνω σε ένα οικονομικό θέμα αυτή την περίοδο και δεν χρειάζεται να πιέζεις τις καταστάσεις, όταν τα πράγματα είναι έτοιμα θα βρουν εκείνα το δρόμο τους.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και αυτό για σένα μεταφράζεται σαν προσήλωση στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ γενικότερα σήμερα η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη. Αυτές τις μέρες όμως ο Άρης, μαζί με τον Ουρανό σε δυσμενή όψη, σε ωθούν σε μεταμορφωτικές αλλαγές μέσα σου, ως προς τη σχέση σου με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους.

Αισθηματικά
Οι απρόβλεπτες εξελίξεις στα προσωπικά είναι στην ατζέντα της σημερινής ημέρας, ωστόσο έχεις την βοήθεια των πλανητών, στοιχείο ιδιαίτερα επικουρικό που ευνοεί τις σχέσεις σου με το δικό σου περιβάλλον, αυξάνοντας τη λίμπιντο σου.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα θέλεις να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό σε εργοδότες ή προϊστάμενους, ωστόσο θα πρέπει να θυμάσαι ότι υπάρχουν και οι συνεργάτες σου, οι οποίοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα.

Αιγόκερως

Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις κατά νου σήμερα, καθώς η ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξεις δράση, παρότι δεν λείπουν κάποιες μικροαναποδιές σε επίπεδο πρακτικών υποθέσεων μέσα στην καθημερινότητά σου, αν όμως έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο, καλύτερα να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις που σε εκθέτουν, ενώ οι υποχρεώσεις τρέχουν.

Αισθηματικά
Με τη διάθεσή σου να παραμένει ανεβασμένη, έχεις τα ηνία των εξελίξεων και παρά το ότι δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εσύ βρίσκεις διεξόδους. Θυμήσου όμως ότι θα πρέπει να είσαι σαφής και ειλικρινής στον τρόπο που επικοινωνείς τα συναισθήματά σου, αλλιώς θα πέσεις σε παγίδες.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Επιστρατεύεις τη διαίσθησή σου για να βρεις λύσεις σε οικονομικά θέματα, ενώ δυσκολεύεσαι αρκετά με τις απαιτήσεις που έχουν πρόσωπα κύρους από το πρόσωπό σου. Η λύση όμως είναι να φανείς περισσότερο διαλλακτικός.

Υδροχόος

Σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής και ψάχνεις να βρεις το βαθύτερο νόημα σε όσα κάνεις μέσα στην καθημερινότητά σου, παράλληλα όμως κρατάς μια πιο καχύποπτη στάση για τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Γενικότερα όμως ένα πολύ σημαντικό σου σχέδιο βρίσκεται σε εξαιρετικά ουσιαστική καμπή και εσύ μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον είσαι αποφασισμένος να κάνεις βαθιές τομές, με κάθε κόστος, όπως δείχνει και το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό σε νευραλγικές θέσεις για το ζώδιό σου.

Αισθηματικά
Δώσε χώρο έκφρασης στα αγαπημένα σου πρόσωπα και μην αφήνεις δηκτικές συμπεριφορές να επηρεάζουν δυσμενώς την προσωπική σου ζωή. Άλλωστε σου δίνονται ευκαιρίες μέσα στην ημέρα για να έρθεις σε επαφή με την εσωτερική σου φωνή που σε καθοδηγεί.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Οι οφειλές σου και οι οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται και με το δικό σου πορτοφόλι έμμεσα είναι σήμερα η πρώτη σου προτεραιότητα, γενικότερα άλλωστε η τσέπη σου μοιάζει πιο προστατευμένη, τηρουμένων των αναλογιών.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα κινείται απέναντί σου και τα θέλω των άλλων παραμένουν η πρώτη σου προτεραιότητα, ενώ ασχολείσαι με ένα ζήτημα που απασχολεί περισσότερο τους άλλους και λιγότερο εσένα. Παράλληλα όμως αυτές τις μέρες μπορεί να πιεστείς ως προς τις κοινωνικές σου επαφές, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο.

Αισθηματικά
Η Σελήνη από τον έβδομο ηλιακό σου οίκο, τον τομέα της συντροφικότητας και της συνύπαρξης, σε κάνει να σκέφτεσαι πιο έντονα τα προσωπικά σου και προσπαθείς να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει σε μια περίοδο που η λίμπιντο σου είναι αυξημένη, αλλά έχεις άλλες προτεραιότητες, αφήνοντας τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Ένας συνεργάτης σήμερα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για τη δουλειά σου, ενώ ένα πρόσωπο που έχει λόγο απέναντι στην καριέρα σου μπορεί να σε προβληματίσει με τη στάση του. Τέλος, για την ώρα τα οικονομικά δεν τακτοποιούνται, μολονότι έχεις ευκαιρίες.

Πηγή: astropedia.gr

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, σαββατο, θες, νέα, αρης, δραση, ηνία, λύση, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, μια ημερα, ηνία, αφροδιτη, δουλεια, εργασια, θεμα, καριερα, κοντρα, οψη, περιοδος, πιεση, πλαισιο, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, ωρα, αισιοδοξια, ασχολεισαι, ατζεντα, ατομο, βοηθεια, βρισκεις, βρισκεται, δευτερο, δειχνει, εγχειρημα, εγωιστης, εδαφος, ειλικρινης, εκφρασεις, εμμεσα, εξετασεις, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, ζενιθ, ζωη, ζωδιο, ηρεμια, θαλπωρη, θετικο, θες, θυμασαι, θυμησου, οικο, κυματα, κλιμα, λύση, λογο, μοιρα, μπορεις, μυαλο, νοημα, νοικοκυριο, οικογενεια, παιδια, περιβαλλον, ρολο, σαφης, σειρα, σκεφτεσαι, σπιτι, σχεδια, σχεδιο, τετραγωνο, φωνη, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, φιλοι, για σενα, ιδιαιτερα, μοιαζει, μπροστα, νιωθεις, οψεις, θεματα, θεσεις
Τυχαία Θέματα