Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23/10

Η σημερινή ημέρα μας ζητάει δύναμη και τόλμη για να πετάξουμε και να φτάσουμε τους στόχους μας! Το έδαφος έχει ήδη δημιουργηθεί από τις προηγούμενες ημέρες ενώ μόνο μια σπίθα χρειάζεται για να μας δοθεί η ώθηση που χρειαζόμαστε.Όποιος έρθει σήμερα σε επαφή με αυτή την δύναμη που διαθέτει μπορεί να απογειωθεί αρκεί να έχει ήδη μεριμνήσει για το που θα πάει και τι θα συναντήσει.Ενώ η δυναμική της ημέρας φαντάζει πως αφήνει περιθώρια ρίσκου, στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο, θέλει να προϋπάρχει ο κατάλληλος προγραμματισμός
πριν από τις πράξεις. Εάν δίναμε όνομα στη σημερινή ενέργεια, θα την λέγαμε «ρίσκο εκ του ασφαλούς». Εάν δεν έχουμε πάρει τα μέτρα μας για αυτή την πτήση, αντί να βρεθούμε κοντά στους στόχους μας, κινδυνεύουμε από θορυβώδη πτώση.

Κριός

Από το πρωί η μέρα σας βρίσκει εξαιρετικά δυναμικούς αλλά και νευρικούς. Δεν είναι η μέρα που σηκώνετε πολλά – πολλά ενώ ότι κι αν σας πουν, σας δημιουργεί επιπλέον εντάσεις. Έχετε σηκώσει τα μανίκια και είστε έτοιμοι για καβγά. Καλά θα κάνετε να ηρεμήσετε πριν προσπαθήσετε να ζητήσετε το δίκιο σας διότι είναι πιθανότερο σήμερα να το στερήσετε εσείς από τους άλλους παρά να το χάσετε. Αν όμως έχετε οργανώσει ένα σχέδιο για επαγγελματική ή κοινωνική εξυγίανση τότε ακόμα και με δυσκολίες, μπορείτε σήμερα να φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά. Βρεθείτε με γνωστούς και φίλους και αφήστε τους να σας πάρουν την ένταση να σας χαλαρώσουν.

Ταύρος

Σήμερα καταλαβαίνετε πολύ καλά πως πρέπει να μετακινηθείτε, τόσο σαν άποψη και θέση όσο μάλλον και πρακτικά. Η ψευδαίσθηση όμως που έχετε πως για να γίνει αυτή η μετακίνηση χρειάζεστε την έγκριση κάποιου άλλου ατόμου, δεν σας διευκολύνει ως προς τη λύση. Πρέπει πάνω από όλα να κατανοήσετε πως είστε υπεύθυνοι για τη ζωή σας και να σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από τους άλλους, οι οποίοι μπορεί να έχουν μεγαλύτερη εξουσία από εσάς αλλά σαφώς η ζωή σας δεν τους ανήκει, όμως παρόλα αυτά, εκείνοι την ορίζουν και όχι εσείς. Ξεκινήστε λοιπόν σήμερα με την πρώτη σας μετακίνηση σε άποψη και θέση, που αφορά στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Η ομάδα δεν πετάει σήμερα επικοινωνιακά γιατί πολλά εγωιστικά θέματα κατακλύζουν την ημέρα σας και παρόλη την ευελιξία σας, δεν μπορείτε εύκολα να ταιριάξετε τα αταίριαστα. Υπάρχει μια ιδιαίτερη ευκολία σήμερα να «τσιμπήσετε» στο δόλωμα και να μπείτε σε αντιπαραθέσεις οι οποίες όμως κάποιον θα πληγώσουν. Εάν δεν έχετε ήδη σχεδιάσει τον τρόπο που θα προσεγγίσετε κάποιες ευαίσθητες καταστάσεις, μη το κάνετε σήμερα παρορμητικά κι επειδή έτσι απλά, σας βγήκε. Θα πρέπει να επιδείξετε αυτοκυριαρχία και επιπλέον να δείξετε ωριμότητα ώστε να μη καταστρέψετε σχέσεις ή τελικά χτυπηθεί η δική σας αυτοεκτίμηση.

Καρκίνος

Σας απασχολεί ιδιαίτερα σήμερα η επαγγελματική σας επανεκκίνηση. Παρατηρείτε εδώ και καιρό καταστάσεις οι οποίες πρέπει να τελειώσουν, για να αφήσουν το περιθώριο να ξεκινήσετε νέες. Αν θελήσετε σήμερα να πάρετε αποφάσεις να ξέρετε πως θα πρέπει ήδη να έχετε κάνει τον ανάλογο σχεδιασμό, τόσο για το κλείσιμο των παλαιών όσο και για την έναρξη των καινούργιων. Η ημέρα εξ αρχής δεν ενδείκνυται για κλείσιμο υποθέσεων, αλλά για άνοιγμα . Κάθε βήμα σας οφείλετε να το κάνετε προσεκτικά και να αφήσετε σήμερα τις καταστάσεις να σας δείξουν το πραγματικό πρόσωπο των νέων εμπειριών που θέλετε να ζήσετε και όχι αυτό που φαντάζεστε.

Λέων

Σήμερα για εσάς είναι πολύ έντονη η ανάγκη να νιώσετε την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων στις νέες ιδέες που έχετε για εργασιακά θέματα ή επίλυσης προβλημάτων της καθημερινότητας. Οι ιδέες σας, συνήθως πληθωρικές, μπορούν να σας πάνε στα ύψη ή να σας ρίξουν πολύ χαμηλά παρότι για εσάς η δεύτερη περίπτωση δεν υφίσταται ποτέ, για τους δικούς σας ανθρώπους είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Αν λοιπόν δεν βρείτε ανταπόκριση και δεν συμμεριστούν τις νέες σας ιδέες, αντί να τους θυμώσετε εξετάστε το ενδεχόμενο να έχετε κάνει κάποιο λάθος το οποίο εάν διορθώσετε, να είστε πιο κοντά στην επιτυχία από ότι στην αποτυχία.

Παρθένος

Η δυναμική σας σήμερα αν και μεγάλη σας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση η οποία δεν καταλαβαίνετε πως ακριβώς σχετίζεται με τα γεγονότα που εξελίσσονται. Με ότι συναίσθημα όμως κι αν συνοδεύεται η σημερινή ημέρα, εσείς γνωρίζετε καλά πως θα πρέπει να φέρετε εις πέρας, έναν αρκετά μεγάλο όγκο εργασίας, ή να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα σας σε έναν σχετικά καλό χρόνο, για να έχετε το περιθώριο να ασχοληθείτε και με πράγματα που επιθυμείτε εσείς. Η επιθυμία να γνωρίσετε καλύτερα τις ανάγκες σας, είτε μένοντας μόνοι με τον εαυτό σας είτε μέσα από την συναναστροφή σας με τους άλλους, είναι αυτή που θα καθοδηγήσει την ημέρα σας.

Ζυγός

Εάν έχετε κάνει ένα βήμα πίσω τον τελευταίο καιρό ώστε να μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τις καταστάσεις τότε σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα να διαπιστώσετε ποιος έχει συμπεριφερθεί εγωιστικά στην ζωή σας και τι έχει στοιχίσει. Αν δείτε πως αυτός ο εγωιστής ήσασταν εσείς δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε ούτε να μπείτε σε ενοχές..Αν οι καταστάσεις το επιτρέπουν και εσείς το επιθυμείτε ίσως να καταφέρετε να διορθώσετε τα λάθη σας. Η διάθεση σας μπορεί να μην είναι επιθετική αλλά εάν έχετε την τάση σήμερα να υποβιβάζετε τις ανάγκες των άλλων σε σχέση με τις δικές σας, είναι πιθανό να νιώσετε μοναξιά και δεν θα φταίνε οι άλλοι για αυτό.

Σκορπιός

Η ανάγκη διαφοροποίησης σας από το περιβάλλον γίνεται πολύ αισθητή σήμερα αλλά το μεγαλύτερο βάρος θα δοθεί στο δίλημμα, αν θα πρέπει να δράσετε στο προσκήνιο ή το παρασκήνιο. Η αμφιβολία σας για το αν θα πρέπει να γίνουν εμφανείς οι δράσεις σας ή όχι, δεν έχει να κάνει με την νομιμότητα τους, αλλά με τις δυνάμεις που θα χρειαστεί να διαχειριστείτε. Θα πρέπει να θυμάστε πως η κατάχρηση της δύναμης που θα σας δοθεί σήμερα είναι αυτή που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση και όχι ο τόπος που θα δράσετε. Επιπλέον ίσως χρειαστεί να μπείτε μπροστά για να προστατέψετε ανθρώπους που ανήκουν στην εργασιακή σας ομάδα.

Τοξότης

Οι σχέσεις σας σήμερα είναι στο προσκήνιο. Ότι θέματα κι αν αντιμετωπίζετε με τους ανθρώπους γύρω σας θα πρέπει να μάθετε να είστε ευγενικοί. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διεκδικήσουμε κάθε φορά αυτό που θέλουμε, χωρίς νεύρα, θυμό και εγωισμό. Σήμερα θα έρθετε σε επαφή με αυτά τα στοιχεία τα οποία συνήθως σας φέρνουν σε δύσκολη θέση και όχι με αυτά που σας διευκολύνουν. Για την ακρίβεια θα έρθετε σε επαφή με τα αγενή στοιχεία που έχετε τα οποία σας διευκολύνουν να τσακώνεστε με τον περίγυρό σας και σας βοηθούν να χαλάτε σχέσεις, οι οποίες όμως θα σας ήταν πολύτιμες πηγές χαράς. Δείτε τα, αναγνωρίστε τα, διορθώστε τα.

Αιγόκερως

Το οικογενειακό περιβάλλον ζητά απεγνωσμένα τη προσοχή σας. Οι ανάγκες είναι μεγάλες κι εσείς πρέπει να σκύψετε από πάνω τους με υπομονή και τρυφερότητα, όσο παιδιάστικες ή ανώριμες κι αν σας φαίνονται. Μη ξεχνάτε πως πολλές από αυτές τις ανάγκες δεν ανήκουν στους άλλους αλλά σε εσάς τους ίδιους. Μη μπείτε σε διαδικασία να διεκδικήσετε το δίκαιο σας γιατί απλά δεν έχετε δίκιο και το ξέρετε. Δείξτε απλά κατανόηση, τόσο στον εαυτό σας όσο και τους οικείους σας, μην επικοινωνήσετε με λόγια, επικοινωνήστε με την ένδειξη και την απόδειξη πως είστε εκεί, στήριγμα και όχι κριτής. Άτομο άξιο σεβασμού και όχι φόβου.

Υδροχόος

Να θυμάστε σήμερα πως, «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει». Εάν δεν έχετε οργανώσει από πριν τι θα πείτε, μη βιαστείτε και μπείτε παρορμητικά σε συζητήσεις που έχουν να κάνουν ιδιαίτερα με οικονομικές ή νομικές διευθετήσεις. Οι βιαστικές κινήσεις και τα σκληρά λόγια μπορούν να σας στοιχίσουν σχέσεις ιδίως κοντινών ή συγγενικών προσώπων. Παρόλα αυτά όμως αν έχετε ήδη ένα σχέδιο δράσης, η ανάγκη να υπερασπιστείτε τον εαυτό ή τα συμφέροντα σας, σήμερα θα είναι έντονη και το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε σε λειτουργία. Έχετε ούτως ή άλλως το «πάνω χέρι» έστω κι αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα.

Ιχθείς

Τα σημερινά σενάρια για εσάς είναι ποικίλα. Άλλοι έχετε ανάγκη να βρείτε νέες πηγές εσόδων, άλλοι νιώθετε άγχος και αγωνία για την ασφάλεια των παιδιών σας, ενώ άλλοι από εσάς διασκεδάζουν την σημερινή ημέρα με εμπιστοσύνη πως όλα πάνε καλά, ακόμα κι αν όλα τους πάνε στραβά. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, πρέπει να δώσετε βάση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Να δείτε τι ανάγκες οικονομικής ή συναισθηματικής κάλυψης έχετε και να προσχωρήσετε δυνατά στη ζωή. Η φυγή δεν είναι τρόπος επίλυσης των προβλημάτων, τα οποία υπάρχουν μπόλικα σε αυτόν τον κόσμο, που ονειρεύεστε να γίνει καλύτερος.

Πηγή: Astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα