Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 16/6

Καλή μας ημέρα. Την Κυριακή (16/6) έχουμε μπροστά μας μια ημέρα, που θα έχουμε και ανατροπές. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και τα ξημερώματα στις 03:22 σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη, το βράδυ στις 22:08 συναντά τον Δία και στις 22:10 σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς:

Κριός

Κάπως μπερδεμένη χαρακτηρίζεται η σημερινή ημέρα για σένα καθώς η ατζέντα της περιέχει ευκολίες αλλά και πολλές προκλήσεις. Έτσι λοιπόν, από τη μια θέλεις να αφεθείς και να φανείς πιο αισιόδοξος, αλλά από την άλλη υπάρχει ο κίνδυνος να πέσεις σε παγίδες, αυτές

τις μέρες άλλωστε έχεις πιεστεί με τον κυβερνήτη σου Άρη και τον Κρόνο σε «μάχη». Παρόλα αυτά, έχεις τους δικούς σου ανθρώπους που σε στηρίζουν με την παρουσία τους.

Αισθηματικά

Θέλεις να διώξεις μακριά ότι σου περιορίζει την ελευθερία, είτε είναι πρόσωπα, είτε καταστάσεις. Παράλληλα όμως είναι προτιμότερο να είσαι πιο επιφυλακτικός με κάποια πρόσωπα καθώς δεν αποκλείεται να είναι κάτι άλλο από αυτό που εσύ αντιλαμβάνεσαι. Οι φίλοι πάντως σε στηρίζουν.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Μην παρασυρθείς από την αγοραστική μανία κάνοντας περιττές σπατάλες, ενώ ακόμη το κλίμα δεν είναι αρκετά βοηθητικό για να ασχοληθείς με διαδικαστικά θέματα.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα είναι κάπως πιο εσωτερική σε σχέση με τις προηγούμενες, καθώς είτε λόγω συνθηκών, είτε και από σένα τον ίδιο, προτιμάς να μείνεις λίγο μακριά από την πολυκοσμία. Άλλωστε οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν σταματούν και εσύ πιέζεσαι αρκετά από το πρόγραμμά σου, προσπαθώντας να φανείς συνεπής.

Αισθηματικά

Κάνοντας σύγκριση ανάμεσα στο τι έχουν άλλοι και τι έχεις εσύ, μπαίνεις σε έναν φαύλο κύκλο που φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας. Προσπάθησε λοιπόν να φανείς προσγειωμένος και να αποβάλλεις την ανάγκη για επιβεβαίωση σε πράγματα που έχεις ήδη κατακτήσει.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Στόχοι που δεν είναι αρκετά ρεαλιστικοί μπορεί να σου κοστίσουν σε χρήμα, ενώ η σημερινή ημέρα προειδοποιεί για λάθος χειρισμούς σε οικονομικά, ειδικά εκείνα που σχετίζονται με τρίτους. Ταυτόχρονα, αγχώνεσαι πολύ με την δουλειά σου, στοιχείο που μεταφράζεται ως εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον.

Δίδυμοι

Η Σελήνη κινείται απέναντί σου σήμερα, φέροντας στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σχηματίζοντας, ωστόσο, και δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, προειδοποιεί για λάθη που μπορεί να βλάψουν την εικόνα σου, ενώ στα συν υπολογίζουμε τις απρόσμενες παρεμβάσεις από φιλικά σου πρόσωπα, που δίνουν διεξόδους σε όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικά

Η προσοχή σου είναι στραμμένη στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως είναι ορθότερο να ξεκαθαρίσεις την στάση σου και να ζητήσεις και από εκείνο να κάνει το ίδιο, όπως μαρτυρά και ο κυβερνήτης σου Ερμής σε δυσμενείς σχηματισμούς. Πάντως, ένα πιθανό σενάριο είναι να τρέφεις αυταπάτες για κάποια σχέση σου, στοιχείο που μπερδεύει τις καταστάσεις.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Κράτα μικρό καλάθι σήμερα σε όσα θα ακούσεις πάνω στην καριέρα σου, αφού ενδεχομένως να μην έχουν αντίκρισμα. Παρόλα αυτά, με σωστές και μελετημένες κινήσεις μπορείς να δεις έσοδα να εισρέουν στο πορτοφόλι σου.

Καρκίνος

Η μέρα σήμερα προειδοποιεί για λάθος εκτιμήσεις κυρίως πάνω σε θέματα καθημερινότητας. Οργάνωσε λοιπόν όσο πιο πολύ μπορείς το πρόγραμμά σου και τήρησέ το χωρίς παρεκκλίσεις, αν θέλεις να επιτύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ο Ερμής και ο Άρης όμως στο ζώδιό σου σχηματίζουν δύσκολες όψεις, είναι λοιπόν περίοδος που θέλει προσοχή και ψυχραιμία.

Αισθηματικά

Οι επιπολαιότητες από μέρους σου στον τομέα των σχέσεων δεν λείπουν και εσύ μοιάζεις να μην έχεις διδαχτεί από παρελθοντικά λάθη, έτσι τώρα με τον Κρόνο απέναντί σου γράφεις συμπαντικό… «διαγώνισμα». Παράλληλα, με το κλίμα στις σχέσεις να είναι αρκετά έντονο, ψάχνεις παντού για μια διέξοδο, κλείνοντας τα μάτια μπροστά στις αιτίες που σε έφεραν ως εδώ.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Απρόσμενες ευκαιρίες στην καριέρα σου θα μπορούσαν να εμφανιστούν σήμερα, φρόντισε λοιπόν να μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό στην δουλειά και να τις αδράξεις. Ταυτόχρονα, πρόσεξε άσκοπες σπατάλες.

Λέων

Σε γενικές γραμμές η σημερινή ημέρα είναι αρκετά καλή και μπορείς να βγεις κερδισμένος αν προβείς στις σωστές ενέργειες. Η Σελήνη σήμερα σε ένα φιλικό σου ζώδιο φέρνει διεξόδους σε ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να εξετάζεις με προσοχή το κάθε σου βήμα, διότι πρόκειται για μια ημέρα με αρκετές παγίδες.

Αισθηματικά

Τα αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν τον πρώτο λόγο σήμερα, ωστόσο ένα από αυτά μπορεί να σε έχει ιδιαιτέρως ανάγκη λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Εσύ όμως δεν είσαι μόνος στα δύσκολα, ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να περιορίσεις την εριστικότητα στο λόγο.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Σήμερα σου έρχονται σημαντικές πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες για κάποιο θέμα που σε απασχολεί. Απόφυγε όμως σήμερα να δαπανήσεις παραπάνω χρήματα από όσα αντέχει το πορτοφόλι σου για τις αγορές σου.

Παρθένος

Το βλέμμα σου σήμερα είναι στραμμένο στο σπίτι και στα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ωστόσο ενώ εσύ προσπαθείς να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, συναντάς κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις από πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι. Στα θετικά της ημέρας είναι οι σημαντικοί φίλοι που στέκουν στο πλευρό σου, στους οποίους μπορείς να απευθυνθείς όταν χρειάζεσαι κάτι.

Αισθηματικά

Κάνεις βήματα ώστε να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, αλλά τελικά καταλήγετε σε διενέξεις… Επίσης, ενδεχομένως να παρασύρεσαι από/σε κάποιες επιτηδευμένες συμπεριφορές σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν κάποιες ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου προς τρίτους, ενώ εδώ και καιρό έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά με τα οικονομικά σου. Πρόσεξε λοιπόν ακόμη και τα πιο ασήμαντα έξοδα, ενώ παράλληλα, στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχουν προστριβές, αλλά μπορείς να τα καταφέρεις.

Ζυγός

Το στοιχείο της επικοινωνίας σήμερα είναι ιδιαίτερα τονισμένο, στοιχείο ιδιαίτερα βοηθητικό για να γεφυρώσεις τα χάσματα που έχουν δημιουργηθεί όλο αυτό το διάστημα λόγω του Ερμή, του Άρη και του Κρόνου, που έβαλαν τρικλοποδιά σε πολλά σου σχέδια, με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Ωστόσο οι δυσκολίες κάθε άλλο παρά ανήκουν στο παρελθόν, ενώ και εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι πως οι υποθέσεις σου δεν κινούνται με τον ρυθμό που θα ήθελες.

Αισθηματικά

Η χειριστική προσέγγιση στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ενδεχομένως να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα τελικά θα επιλύσει. Παράλληλα, ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι πως άνθρωποι από το περιβάλλον σου μπορεί να σου παρουσιάσουν μια εικόνα που δεν αντιστοιχεί στην αληθινή.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Μέσα στον ορίζοντα της ημέρας θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για να δείξεις την αξία σου σε πρόσωπα ανώτερα στην ιεραρχία, ενώ γενικότερα η τσέπη σου μοιάζει να ευνοείται, δοθέντος πως δεν θα παρασυρθείς σε υπερβολές.

Σκορπιός

Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις χαρακτηρίζεται η σημερινή ημέρα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εσύ δεν έχεις ανάγκη αυτό το κάτι παραπάνω. Ταυτόχρονα, σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με ζητήματα πρακτικής φύσεως, αρκεί να μείνεις πιστός στον αρχικό σχεδιασμό. Χρειάζεται όμως μεγαλύτερη ευελιξία και λεπτότητα από μέρους σου, καθώς η αντίθεση των Ερμή και Άρη με τον Κρόνο δείχνει πως υιοθετείς ακραίες συμπεριφορές απέναντι στους άλλους.

Αισθηματικά

Είσαι αρκετά κτητικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, στοιχείο που δυσκολεύει την ροή της σχέσης σου, ενώ ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι πως μπορεί να μην είσαι ακόμη έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα, αφού φοβάσαι για το τι θα φέρει το μέλλον.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Οι εκτιμήσεις σου πάνω στα οικονομικά, σήμερα ενδέχεται να μην είναι αρκετά αντικειμενικές και ρεαλιστικές, γεγονός το οποίο θα μπορούσε να αποδειχτεί επιζήμιο. Παρόλα αυτά μέσα στο εργασιακό περιβάλλον θα υπάρξουν ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ευκολότερα τις υποθέσεις που εκκρεμούν.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα κινείται στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο τα δικά σου θέλω, όμως σχηματίζοντας και δυσμενή όψη με τον Ποσειδώνα, προλέγει κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια που δημιουργούν εμπόδια σε όσα θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικά

Οι απαιτήσεις σου σήμερα απέναντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι πολλές και είναι πιθανό να νιώθουν πως τα παραμελείς, αφήνοντάς τα σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά, σήμερα θα έχεις ευκαιρίες να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με τον Δία στο ζώδιό σου, αρκεί και εσύ να φανείς συνετός και προσγειωμένος.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος στέκονται αρωγοί σε θέματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου, ενισχύοντάς το, όμως εσύ λειτουργείς με λογικές άσπρου ή μαύρου, στοιχείο που δυσχεραίνει την διαχείριση των οικονομικών σου. Επιπλέον, το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον δεν είναι αρκετά αποδοτικό, ώστε να αποκομίσεις επαίνους από προϊσταμένους.

Αιγόκερως

Είσαι αρκετά κλειστός και εσωστρεφής σήμερα, ενώ θα προτιμούσες να αποδράσεις από την πιεστική καθημερινότητα που φέρνουν ο Ερμής και ο Άρης μαζί, απέναντι από τον Κρόνο στο ζώδιό σου. Οι υποχρεώσεις ωστόσο τρέχουν και οι προκλήσεις αυτής της περιόδου είναι ακόμη εδώ, ακόμα και αν εσύ έχεις ανάγκη από ένα διάλλειμα. Επιπλέον, είναι πιθανό να λες στους άλλους αυτά που θέλουν να ακούσουν, προκειμένου να ξεγλιστράς από τις απαιτήσεις τους.

Αισθηματικά

Η παρασκηνιακή δράση είναι αρκετά έντονη και είναι προτιμότερο σήμερα να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου. Παράλληλα, ακόμη και μέσα στις δυσκολίες πρέπει να θυμάσαι να μην κλείνεις την πόρτα στον έρωτα, βλέποντας όμως ρεαλιστικά τις καταστάσεις.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Η πίεση στο εργασιακό περιβάλλον συνεχίζεται σχεδόν αμείωτη και εσύ υιοθετώντας έναν απόλυτο τρόπο προσέγγισης, δυσκολεύεις τις καταστάσεις. Επίσης, είναι πιθανό να προβείς σε αγορές που δεν έχεις πραγματικά ανάγκη, απλώς για να νιώσεις πως ξεφεύγεις μέσα από τα ψώνια.

Υδροχόος

Η Σελήνη σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, φέρνει στο προσκήνιο τους στόχους που θέτεις, φρόντισε όμως να συνυπολογίσεις και τους οικονομικούς συντελεστές στο εκάστοτε εγχείρημά σου, διότι υπάρχει η τάση να τρέφεις κάποιες αυταπάτες πάνω σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, σήμερα θέλεις να δεις φίλους και να νιώσεις πως μπορείς να αφεθείς στους άλλους, χωρίς να νιώθεις έτοιμος να «προδοθείς»…

Αισθηματικά

Κάποια αστάθεια υπάρχει σήμερα στα συναισθήματά σου, αφού μοιάζεις αρκετά κυκλοθυμικός. Παράλληλα όμως, κάποιες απρόσμενες συναντήσεις ή επαφές σου φτιάχνουν την διάθεση και το κέφι.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Η σημερινή ημέρα δεν είναι αρκετά σταθερή για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα, ενώ για διαδικαστικές υποθέσεις που έχεις, είναι πολύ πιθανό να συναντάται κάποια εμπόδια. Παρόλα αυτά όμως, οι προσπάθειες που καταβάλλεις στην δουλειά, πιάνουν τόπο και σου προσφέρουν αναγνώριση, η οποία αργότερα μεταφράζεται σε έσοδα.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα σε ένα ζώδιο κόντρα με το δικό σου, σε δυσμενή όψη με τον Ποσειδώνα στο δικό σου ζώδιο, φέρνει κάποια μπερδέματα στον ορίζοντα της ημέρας, τα οποία τελικά λειτουργούν σαν τροχοπέδη για την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Φρόντισε λοιπόν να είσαι απόλυτα προσγειωμένος και συνετός στην προσέγγιση των άλλων.

Αισθηματικά

Η συναισθηματική σου ζωή ευνοείται σε γενικές γραμμές, όμως σήμερα είναι πολλές οι προσκλήσεις, κυρίως κοινωνικού χαρακτήρα, τις οποίες πρέπει να αποδεχτείς. Επιπρόσθετα, είναι προτιμότερο να αποβάλλεις στοιχεία χειραγώγησης ή επιτηδευμένης συμπεριφοράς που θα μπορούσαν να βάλουν τρικλοποδιές στα ερωτικά σου.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Κάποιες απρόσμενες ευκαιρίες να τακτοποιήσεις τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν θα μπορούσες να έχεις σήμερα, ενώ προσπαθείς όσο μπορείς να φανείς αντάξιος των προσδοκιών των ανωτέρων σου.

Πηγή: astropedia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα