Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 1/3

Καλημέρα και καλό μήνα! Ας δούμε τι λένε τ’άστρα για σήμερα.

ΚΡΙΟΣ: Αρκεστείτε σε έξυπνες λύσεις που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σας για να βγάλετε προς τα έξω καλή εικόνα. Αποφύγετε πράγματα που θα παραμορφώσουν την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλοί άνθρωποι θα περιστρέφονται γύρω σας και θα αναζητούν τη συντροφιά σας. Κάντε καινούργιες γνωριμίες και χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο τομέας της τύχης θα είναι άλλη μία φορά στο πλευρό σας, βοηθώντας σας να ανασυνταχθείτε και να ξαναβρείτε τις δυνάμεις σας για να τις αξιοποιήσετε προς όφελός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ολοκληρώστε τις εργασίες σας για να μπορέσετε να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε. Ακόμα κι αν η μέρα ήταν δύσκολη, βγείτε έξω με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ: Αφήστε το πάθος να σας παρασύρει και να σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Ξεκινήστε δυναμικά τη μέρα σας για μπορέσετε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν νιώθετε καταπίεση στο περιβάλλον σας, ζητήστε περισσότερο χώρο. Πείτε τη γνώμη σας σε αυτούς που θα τη ζητήσουν, αλλά μην περιμένετε να την ασπαστούν.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μη φανείτε αδικαιολόγητα σπάταλοι στα μάτια των συνεργατών σας. Διαμορφώστε το πρόγραμμά σας έτσι ώστε να πετύχετε να εξομαλύνετε διαφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν. Το ταίρι σας προσπαθεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη μπείτε σε διλήμματα αξιολογώντας τις αισθηματικές σχέσεις σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε ριζικές αλλαγές στη συμπεριφορά σας ή στην εμφάνισή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα κι αν κάποιοι θεωρήσουν τις ιδέες σας ξεπερασμένες, πρέπει να παλέψετε γι’ αυτές. Πείτε αυτό που θέλετε χωρίς να φοβάστε για να βγείτε κερδισμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απόλυτη ηρεμία και αρμονία θα επικρατεί στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν χωρίς να περιμένετε βοήθεια από τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσφέρετε τη βοήθειά σας σε κοντινά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Θα καταφέρετε να κερδίσετε ένα άτομο που σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τελευταία.

Πηγή: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 1/3 - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα