Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 05/01

Καλή μας ημέρα. Την Κυριακή (05/01) έχουμε μπροστά μας μια ημέρα που αναμένονται και ανατροπές. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις που ακολουθούν:

ΚΡΙΟΣ:

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια αρκετά καλή ημέρα, με το βλέμμα σου στραμμένο στο πορτοφόλι και τον νου να προσπαθεί να βρει τρόπους να το ενισχύσει, μπορείς όμως με αργά και σταθερά βήματα να ενισχύσεις το γόητρό σου και να δεις την αξία σου να αναγνωρίζεται από σημαντικά πρόσωπα.

Αισθηματικά
Επικοινωνείς με άνεση όσα θέλεις να πεις, ενώ το στοιχείο του ρομαντισμού δε λείπει από την καθημερινότητά σου, σήμερα πάντως

επιδιώκεις με τον εκλεκτό της καρδιάς σου να ικανοποιήσεις… τις πέντε αισθήσεις. Θα πρέπει όμως να είσαι πιο διαλλακτικός και να μην αψηφάς τα συναισθήματα της άλλης πλευράς.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Παρά το ότι σήμερα είναι Κυριακή, ενδεχομένως σήμερα να εισπράξεις χρήματα μέσω συμφωνιών ή σημαντικών συνεργασιών που κάνεις, ενώ παράλληλα εξετάζεις διεξοδικά τους στόχους σου και βρίσκεις τον κατάλληλο άνθρωπο για να σε βοηθήσει.

ΤΑΥΡΟΣ:

Η Σελήνη σήμερα κινείται στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που δείχνει πως ασχολείσαι με τα πολύ προσωπικά σου θέματα, είναι μια ευνοϊκή όμως ημέρα για να προωθήσεις όλα εκείνα τα σημαντικά ζητήματα που για σένα είναι ζωτικής σημασίας να προχωρήσουν ανεμπόδιστα. Παράλληλα, μέσα από τις δικές σου ενέργειες βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για νομικά, διαδικαστικά, υποθέσεις σπουδών ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

Αισθηματικά
Το νέο ξεκίνημα που προσπαθείς εδώ και καιρό να κάνεις θα μπορούσε να περιλαμβάνει και τα ερωτικά σου, αν και είναι ακόμα σε ένα πρώιμο στάδιο που δεν έχουν σταθεροποιηθεί οι συνθήκες για να δει το φως. Ο Δίας όμως πλέον από τον Αιγόκερω ανοίγει για σένα νέα μονοπάτια!

Επαγγελματικά & Οικονομία
Αν εργάζεσαι σήμερα μάλλον δεν θα ξεφύγεις από κάποιες υποχρεώσεις, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο που επιζητούν λύσεις. Παράλληλα χρειάζεται προσοχή στον χειρισμό των οικονομικών σου ζητημάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η μέρα είναι πιο εσωστρεφής και μάλλον θα προτιμήσεις να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς ή να χαλαρώσεις, καθώς ήταν πολύ το τρέξιμο λόγω των εορτών που μόλις που μόλις πέρασαν. Μπορείς όμως και να βρεθείς με φίλους και να περάσεις όμορφα, το σίγουρο είναι πως η πολυκοσμία σήμερα μάλλον δεν είναι η πρώτη σου επιλογή.

Αισθηματικά
Η Σελήνη βρίσκεται σ’ ένα «κρυφό» σημείο του ωροσκοπίου και σου δείχνει πως ενδεχομένως έχεις μια πιο μοναχική διάθεση, ενώ πιθανά σενάρια είναι να μην έχεις την άνεση να βρεθείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να θέλεις να κρατήσεις κρυφή μια ερωτική σου σχέση.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Είναι περίοδος που έχεις στρέψει το βλέμμα στις οφειλές και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, έτσι, ένα πιθανό σενάριο είναι πως εισπράττεις πολύτιμη βοήθεια για το πορτοφόλι σου, είτε ως χρήματα, είτε ως συμβουλή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Σήμερα είσαι πιο εξωστρεφής και κοινωνικός σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Θέλεις άλλωστε να εξωτερικεύσεις τις επιθυμίες σου, ενώ νιώθεις την ανάγκη να βγάλεις από μέσα σου, όσα σε βαραίνουν. Ωστόσο καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ποιους θα ανοιχτείς. Οι φίλοι σου πάντως σήμερα διαδραματίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο και οι οικείοι σε στηρίζουν.

Αισθηματικά
Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι σε φιλικά ζώδια, μπορείς λοιπόν να κυνηγήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα για την σημερινή μέρα πρωταγωνιστικό ρόλο στα προσωπικά σου παίζουν οι φίλοι σου που σε βοηθούν να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Μπορείς να κάνεις ευνοϊκές για σένα ρυθμίσεις σε οφειλές ή γενικότερα οικονομικά τρίτων, πρόσεξε όμως να μην ξεφεύγεις από το μέτρο. Παράλληλα, μπορείς με διπλωματικές κινήσεις να κερδίσεις την εύνοια ανθρώπων που έχουν λόγο στην δουλειά σου.

ΛΕΩΝ:

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σου και στρέφει ένα πολύ μεγάλο μέρος της προσοχής σου σε αυτό τον τομέα, ακόμα και αν οι Κυριακές θεωρούνται μέρες ξεκούρασης. Επίσης, πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενοί σου διαδραματίζουν κάποιο ρόλο, ωστόσο εσύ σήμερα μπορεί να είσαι κάπως κυκλοθυμικός.

Αισθηματικά
Δεν αποκλείεται σήμερα να χρειαστεί να κάνεις κάποιες δημόσιες εμφανίσεις, περισσότερο από υποχρέωση, παρά για λόγους διασκέδασης ή ψυχαγωγίας Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να περάσεις καλά, ενώ παράλληλα κάνεις σημαντικές επαφές, χάρη στην ευνοϊκή θέση της Αφροδίτης.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Κινείσαι σε χώρους που έχουν κανόνες, έτσι λοιπόν αν θες να κερδίσεις τις εντυπώσεις πρέπει να παίξεις σύμφωνα με αυτούς. Παράλληλα, η σημερινή ημέρα είναι βοηθητική και για όλα εκείνα τα πρακτικά ζητήματα μέσα στην καθημερινότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αν έχεις να διευθετήσεις νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, κάποια επαφές με το δημόσιο ή ζητήματα σπουδών, σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου, ώστε να έχεις ένα θετικό αλλά και ουσιαστικό αποτέλεσμα. Επίσης, η μέρα είναι βοηθητική και για την ψυχολογία σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Αύγουστο.

Αισθηματικά
Είναι πολλά εκείνα που σε πληγώνουν και εσύ δυσκολεύεις την κατάσταση με το να εστιάζεις σε όσα σου λείπουν, από την άλλη όμως κάνεις σημαντικά βήματα για να εξομαλύνεις τις καταστάσεις στο σπίτι. Επίσης, σήμερα μεταδίδεις την αισιοδοξία και το χαμόγελο στους άλλους.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Αν δεν κάνεις σωστό προγραμματισμό, μπορεί να παρασυρθείς σε επιπόλαιες κινήσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Επιπλέον, καλό θα ήταν να εξετάσεις πάλι τα κίνητρα προϊσταμένων ή συνεργατών σου, αφού δεν αποκλείεται να έχεις κάνει μια λανθασμένη εκτίμηση για εκείνους.

ΖΥΓΟΣ:

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, η σημερινή ημέρα είναι κάπως ουδέτερη για σένα, χωρίς σημαντικές δυσκολίες, αλλά και χωρίς θεαματικές λύσεις. Παρόλα αυτά εσύ δεν αποκλείεται να φέρνεις στο μυαλό σου δύσκολες καταστάσεις από το παρελθόν. Οι μέρες όμως είναι ακόμα γιορτινές, μην σκας, όλα θα γίνουν!

Αισθηματικά
Ενδεχομένως να κάνεις κάποιες επιπόλαιες κινήσεις στα προσωπικά σου, όμως ακόμη και μέσα στις δυσκολίες τα καταφέρνεις, κυρίως χάρη στην ισχυρή σου διαίσθηση. Θα πρέπει όμως να είσαι πιο διπλωμάτης στον τρόπο που επικοινωνείς όσα σκέφτεσαι. Γενικότερα πάντως έχεις ευκαιρίες στον έρωτα.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Ένα από τα θέματα που σε απασχολούν σήμερα είναι οικονομικές υποθέσεις που συνδέονται με τρίτους, ένα δάνειο, μια αποζημίωση ή κάποιες οφειλές που πιθανώς να έχεις. Επιπλέον, χάρη στην σκληρή δουλειά μπορείς να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται, προσοχή όμως σε μεγαλεπήβολα σχέδια που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η Σελήνη σήμερα απέναντί σου φέρνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σε πρώτο πλάνο, παράλληλα όμως καλείσαι να καλλιεργήσεις την αντικειμενικότητα και την διαλλακτικότητα, καθώς σήμερα μπορείς μέσα από τη διπλωματία να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Αν κάτι σε ενοχλήσει, ωστόσο, μέσα στον ορίζοντα της ημέρας, σκέψου μήπως είναι τελικά… δικό σου ελάττωμα.

Αισθηματικά
Έχεις έντονη την διάθεση για συντροφικότητα και ουσιαστική συνύπαρξη, αυτό όμως προϋποθέτει και κάποιες υποχωρήσεις από μέρους σου. Δεν αποκλείεται λοιπόν σήμερα να νιώθεις πως οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο, παρόλα αυτά η μέρα δημιουργεί πολύ ευνοϊκό κλίμα για τα ερωτικά σου.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Έχεις κατά νου πολλά δημιουργικά σχέδια, ωστόσο θα πρέπει να συνυπολογίσεις και το οικονομικό κόστος ή τις οφειλές που ενδεχομένως να πρέπει να καλύψεις, πράγμα που δεν πρέπει να πάρεις αψήφιστα. Επιπλέον, μάλλον θα χρειαστείς την βοήθεια των συνεργατών σου στην δουλειά, αν εργάζεσαι σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η σημερινή μέρα σε καλεί να ασχοληθείς με υποχρεώσεις και κάποιες βαρετές εκκρεμότητες μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Παράλληλα μπορείς να κάνεις ενέργειες για να φροντίσεις την υγεία και τον οργανισμό σου, ειδικά αν τις γιορτινές ημέρες που πέρασαν, το… παράκανες με τις καταχρήσεις!

Αισθηματικά
Σε γενικές γραμμές τα ερωτικά σου σήμερα μπορούν να προχωρήσουν αρκετά καλά, αρκεί να αφήσεις στην άκρη εγωισμούς που ενδεχομένως υπάρχουν. Η μέρα αυτή καθαυτή άλλωστε δεν είναι ιδιαίτερα ρομαντική, ωστόσο αν έχεις πολλή ζωντάνια, αλλά και παρορμητισμό, ενώ τα καταφέρνεις καλύτερα στα αισθηματικά σου, χάρη στη βοήθεια του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Ασχολείσαι στην πράξη με ένα επαγγελματικό σου σχέδιο και έχεις πέσει με τα «μούτρα» πάνω του για να το υλοποιήσεις, ωστόσο καλό θα ήταν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις προτροπές του περιβάλλοντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Μια αρκετά ευνοϊκή μέρα η σημερινή και υποστηρικτική για τα σχέδιά σου, ενώ θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις αντί να μείνεις μέσα και να ασχοληθείς με θέματα πεζά. Παράλληλα, ένα δημιουργικό σου σχέδιο προχωρά μέσα από τις δικές σου προσπάθειες και εσύ πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.

Αισθηματικά
Έχεις καλή διάθεση και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο για τα ερωτικά σου, αφού μεταφέρεις την θετική σου διάθεση και τα αισιόδοξα συναισθήματά σου πρωτίστως στο περιβάλλον σου και έπειτα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορείς λοιπόν σήμερα να κάνεις σημαντικές ενέργειες στα προσωπικά, ενώ η ατζέντα της ημέρας δεν αποκλείει μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Δεν αποκλείεται να σου είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις της ημέρας, αφού ο νους σου ταξιδεύει. Παρόλα αυτά είναι μια καλή μέρα για να κάνεις επαφές, σημαντικές συναλλαγές, αλλά και για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η Σελήνη σήμερα κινείται στον τομέα του σπιτιού, γεγονός που δείχνει πως εσύ ασχολείσαι με τα του οίκου σου, μα πιο πολύ με ό,τι σε χαλαρώνει και σε ηρεμεί. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου και αν υπάρχει κάποια οικογενειακή υπόθεση που εκκρεμεί, μπορείς να την χειριστείς εξίσου καλά, τόσο σήμερα, όσο και αύριο.

Αισθηματικά

Έλα πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σου και άκουσε όσα εκείνοι θέλουν να μοιραστούν μαζί σου, άλλωστε η σημερινή ημέρα έχει έναν χαρακτήρα πιο νοσταλγικό και μπορεί να έρθουν έντονες αναμνήσεις στο μυαλό σου, είναι άλλωστε και το κλίμα των γιορτών που το ευνοεί αυτό.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Ένα δημιουργικό σου σχέδιο χρειάζεται προσοχή, διότι ενδεχομένως να μην έχεις εξετάσει όλες τις παραμέτρους και αυτό τελικά να προκαλέσει έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, ωστόσο εσύ μπορείς να ανοίξεις ένα παράθυρο στην τύχη.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή και υποστηρικτική για τις επιδιώξεις σου. Μάλιστα, μπορείς να καταφέρεις πολλά και να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου μέσα από τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου, στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Αισθηματικά

Πρόκειται για μια επικοινωνιακή ημέρα που ευνοεί τις κοντινές εκδρομές ή τις εξόδους με τους ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν καλύτερα, μολονότι είσαι σε μια περίοδο που μοιάζει πιο μπερδεμένη στα προσωπικά, καθώς το άτομο που σε ενδιαφέρει έχει πολλά που το απασχολούν.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Είναι μια καλή μέρα για να προβείς σε ενέργειες που θα προάγουν την εικόνα και τα ταλέντα σου προς τα έξω, ενώ παράλληλα προωθείς μια σημαντική συνδιαλλαγή. Επιπλέον, τα οικονομικά σου μπορεί να παίρνουν ανάσα, όμως να προφυλαχτείς από επιπόλαιες υποδείξεις στο περιβάλλον σου.

Πηγή: astropedia.gr

Πηγή: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 05/01 - altsantiri

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, κυριακη, το φως, φως, νέα, διδυμοι, ζωδια σημερα, λεων, σημαίνει, θες, εκκρεμότητες, νους, κινηση στους δρομους, μετρο, αξια, επιθυμιες, μια ημερα, βημα, δουλεια, περιοδος, πλαισιο, σεληνη, σημερινη, τυχη, υγεια, φως, ψυχολογια, αισιοδοξια, αναμνησεις, αποζημιωση, ασχολεισαι, ατζεντα, ατομο, βλεμμα, βοηθεια, βρισκεις, βρισκεται, γεγονος, γνωριμια, γοητρο, δανειο, δημοσιο, δειτε, δειχνει, εδαφος, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκτιμηση, εξετασεις, εξοδα, ευνοια, ζωδιο, ηλιος, υποθεση, θετικο, θες, εικονα, κλιμα, κυκλοθυμικος, λειπει, λογο, μαζι σου, μακρια, μπορεις, μυαλο, ξεκινημα, ουσιαστικο, περιβαλλον, πιο πολυ, ρυθμισεις, ρολο, σεναριο, σιγουρο, σκεφτεσαι, σπιτι, σχεδια, σχεδιο, το φως, τρεξιμο, χαμογελο, ομορφα, βηματα, εκδρομες, εμφανισεις, φιλοι, για σενα, ιδιαιτερα, μοιαζει, μπροστα, νιωθεις, νους, σημαίνει, σωστο, θεματα
Τυχαία Θέματα