Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 9/11

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

ΚΡΙΟΣ: Αρχίζετε να προχωράτε μπροστά, αφήνοντας πίσω πολλές από τις δυσκολίες. Προσπαθήστε να ελιχθείτε σύμφωνα με τους ρυθμούς που ακολουθεί ο σύντροφός σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τον χρόνο και τα γεγονότα να σας οδηγήσουν ώστε να καταλάβετε τι νιώθετε πραγματικά. Μόνο αν σταματήσετε τις παρεμβολές θα κατανοήσετε τα κίνητρα των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνειδητοποιήστε τον λόγο που είστε με τον σύντροφό σας, καθώς στην ουσία δεν έχετε να χωρίσετε κάτι. Η λογική της άλλης πλευράς μπορεί να διαλύσει αρκετές από τις ψευδαισθήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούστε προσεκτικά

τις απόψεις των συνεργατών σας, όσο επικριτικές και αν είναι. Διάφορες αιτίες γίνονται η πηγή του κακού όσον αφορά τις επικοινωνιακές επαφές σας.

ΛΕΩΝ: Προκειμένου να αλλάξουν οι συνθήκες της καθημερινότητας, ο σύντροφός σας θα βρει νέους τρόπους επιβίωσης. Πρέπει να συμμετέχετε ενεργά στις αποφάσεις του, τις οποίες είχατε αποδεχθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σχέση σας μπορεί να κυλήσει ομαλά, ακόμα και αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αρκετές. Πίσω από κάποιες αντιδράσεις υπάρχουν πάντα λογικές εξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Εάν επιμένετε στην άποψη πως εσείς είστε οι τέλειοι, τότε μάλλον βρίσκεστε εκτός τόπου και χρόνου. Οι περιστασιακές δυσκολίες σάς θυμίζουν πως πρέπει να συντονιστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήνοντας τους άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα, δημιουργούνται αψιμαχίες. Δουλέψτε όπως συνήθως, καθώς η υπεροπτική στάση δεν βοηθάει ώστε να κερδίσετε αυτά που εσείς θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Οι ερωτικοί πειρασμοί όχι μόνο δεν θα λείπουν, αλλά θα σας δώσουν χώρο για να διασκεδάσετε με την καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε σε ετοιμότητα, ακόμα και αν η σημερινή μέρα φαίνεται σαν όλες τις άλλες. Εάν βρεθείτε σε μια έντονη διαμάχη συνεργατών σας, κρατήστε τις απαραίτητες αποστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να στρέψετε τη δημιουργικότητά σας σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Βρείτε τα με τον εαυτό σας και προσδιορίστε τι ακριβώς ζητάτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη βιαστείτε να ανακουφιστείτε ακούγοντας λόγια που θα ευχαριστήσουν τα αυτιά σας. Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο κάνοντας θετικές σκέψεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα