Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 6/7

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Τι σχεδιάζουν τ’άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Τακτοποιήστε τις σκέψεις σας και ενεργήστε ανάλογα με τις περιπτώσεις. Αναπτύξτε την επικοινωνία σας και ευαισθητοποιηθείτε σε ένα θέμα που απασχολεί αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι απόψεις σας θα σχολιαστούν αρνητικά, γι’ αυτό να είστε επιφυλακτικοί σε καινούργιες γνωριμίες. Διαχωρίστε τη σχέση σας και ενταχθείτε σε καταστάσεις που σας ταιριάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε με προσοχή ένα αγαπημένο πρόσωπο που θα σας ανοίξει την καρδιά του. Καταστάσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας τις επιβάλουν αντιμετωπίστε τις

με χιούμορ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να πληγώνετε τους γύρω σας για να βρείτε έναν τρόπο να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας. Οι παρεξηγήσεις δημιουργούνται επειδή δεν ξέρετε τι θέλετε.

ΛΕΩΝ: Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας, όμως μην είστε υπερβολικοί στις εκφράσεις των συναισθημάτων σας. Προχωρήστε στις υπερβάσεις σας, τώρα που νιώθετε πιο δυνατοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στα σχέδιά σας. Μείνετε σταθεροί στις σχέσεις σας για να έρθει η εδραίωσή σας στον επαγγελματικό χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Αναθεωρήστε κάποιες απόψεις που έως τώρα σας κρατούσαν μακριά από αυτά που πραγματικά αγαπάτε. Αποδεχθείτε τον σύντροφό σας όπως είναι και μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακαλύψτε τι θέλετε, σύμφωνα με τα δικά σας γούστα, και καταπολεμήστε αρνητικές σκέψεις και απαισιοδοξία. Ασχοληθείτε με ό,τι σας αρέσει για να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνάψτε συμμαχίες με άτομα του εργασιακού χώρου που μπορούν να στηρίξουν τις απόψεις σας. Με τις κατάλληλες ενέργειες θα συμβάλετε στην επαγγελματική σας επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πειρασμοί και οι προκλήσεις που θα τραβήξουν την προσοχή σας θα σας βάλουν σε γλυκές ερωτικές δοκιμασίες. Μη φοβηθείτε να ανταλλάξετε απόψεις και σκέψεις με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε συγκεκριμένοι στις θέσεις σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας για να γίνεστε κατανοητοί. Η παρουσία σας θα είναι έντονη και αυτό θα επιβεβαιώσει τη φιλαρέσκειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ενα αόρατο χέρι θα πραγματοποιήσει αρκετές από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Δυναμώστε τις αντιστάσεις σας στις αρνητικές αυθυποβολές και ενισχύστε τη θετική σκέψη σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα