Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 13/02

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Είστε και εσείς που ενώ είστε διαθέσιμοι και αρκετά σχολαστικοί σήμερα εντούτοις καταλαβαίνετε την ανάγκη να κάνετε μία παύση για να σταθεροποιήσετε τη θέση σας. Ερωτικά είναι καλύτερα να ξέρετε ότι οι άλλοι περιμένουν από εσάς αλλά και εσείς να καταλάβετε ότι οι γρήγορες κινήσεις σας τους θέτουν απότομα σε ετοιμότητα. Επαγγελματικά όταν θέλετε σκέφτεστε σωστά!

Ταύρος
Είστε

σήμερα σωστοί και αυτή σας η ειλικρίνεια βρίσκει άμεσες αντιδράσεις αν και κάποιες από αυτές είναι απόλυτα δικαιολογημένες και σωστά τις αναζητάτε. Ερωτικά σήμερα έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα πολύ βαθειά σας συναισθήματα και αυτά που δεν αποκαλύπτετε εύκολα και τα κρατάτε για τον εαυτό σας. Επαγγελματικά είστε αυτοί που ξέρετε να στρέφετε τα θέματα υπέρ σας!

Δίδυμοι
Αλλιώς ξεκινάει η σημερινή μέρα για εσάς και αλλιώς καταλήγει… Έτσι λοιπόν ανακτάτε εύκολα τα ενδιαφέροντά σας και είναι από αυτά που σας δίνουν χαρά και σας κάνουν να νιώθετε πιο χαλαροί και ήρεμοι. Ερωτικά καταλαβαίνετε ότι πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή και ενδιαφέρον γιατί έτσι κρατάτε αμείωτο το ενδιαφέρον. Επαγγελματικά είστε αυτοί που βλέπετε τις δυσκολίες με ένα προσωπείο που θέλετε να το απομακρύνετε!

Καρκίνος
Μέρα που καταλαβαίνετε τις δυσκολίες στην εργασία σας και προσπαθείτε να αποκαταστήσετε τις επικοινωνίες με έναν τρόπο που ομολογουμένως δεν βλέπετε ανταπόκριση και σας απογοητεύει προσωρινά… Ερωτικά, ξέρετε ότι έχετε έναν λόγο να πιστεύετε ότι η απομάκρυνση θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και να καταλάβετε και εσείς τι θέλετε… Επαγγελματικά είστε αυτοί που βάζετε τις οικονομικές προτεραιότητες πάνω από όλα!

Λέων
Είστε αρκετά επιφυλακτικοί σήμερα και καλά κάνετε και συγκρατείτε τον ενθουσιασμό σας, αφού ξέρετε ότι υπάρχει λόγος να έχετε τις επιφυλάξεις σας και γι’ αυτό είστε και μετρημένοι στην επικοινωνία σας…. Ερωτικά δε θέλετε να κάνετε εντύπωση γιατί αυτό που προέχει για εσάς είναι να έχετε ξεκαθαρίσει αυτά που νιώθετε. Επαγγελματικά κάτι περιμένετε αλλά δε σας έρχεται ακριβώς στο πιάτο όπως θα το θέλατε!

Παρθένος
Μέρα που για εσάς έχει έντονα σημάδια εγωισμού και είναι από τη μεριά σας και γι’ αυτό και είστε απόμακροι έως και απλησίαστοι… Ερωτικά υπάρχουν σαφώς αδιευκρίνιστα πράγματα τα οποία σας κάνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα και βέβαια δεν ξέρετε πώς να προσεγγίσετε τα θέματα. Επαγγελματικά υπάρχει μία ροή η οποία θα θέλατε να είναι και πιο σύντομη ή να την επισπεύσετε με οποιοδήποτε μέσο!

Ζυγός
Η έντονη κοινωνικότητα και η αισιοδοξία σας αλλά και η τάση για διασκεδάσεις θα συνεχιστεί και σήμερα αφού θέλετε και πάλι να είστε πρωταγωνιστές αλλά και θέλετε να είστε και η ψυχή της παρέας με ένα χαρακτήρα ενωτικό. Ερωτικά είστε πάλι αυτοί που υπερέχετε και γι’ αυτό και δεν αγχώνεστε τουλάχιστον για την ώρα, αλλά είστε ψύχραιμοι και θέλετε να ζείτε τις στιγμές. Επαγγελματικά θα χρειαστεί να ακούτε λίγο περισσότερο τους άλλους ακόμα και αν δε συμφωνείτε απόλυτα!

Σκορπιός
Σας πιάνει κάτι να κλειστείτε στον εαυτό σας λίγο περισσότερο τις βραδινές ώρες και θέλετε να σκεφτείτε μόνοι σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είστε και ευέλικτοι στην εργασία σας όταν καταλαβαίνετε ότι κάτι πάει να παιχτεί σε βάρος σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας ή αν σας παραγκωνίζουν… Ερωτικά, έχετε καταλήξει ότι υπάρχουν διαφορές οι οποίες δε θα λυθούν αυτόματα και χωρίς να αρχίσετε να ξετυλίγετε την άκρη του νήματος πολύ σχολαστικά!

Τοξότης
Γενικότερα είστε πολύ εξωστρεφείς όμως θα πρέπει να είστε και λίγο πιο απόμακροι κυρίως στα ερωτικά σας όταν βλέπετε ότι υπάρχει έκδηλο ενδιαφέρον αλλά εσείς δε θέλετε να προχωρήσετε τουλάχιστον για την ώρα… Ερωτικά σαφώς και οι διαφωνίες δείχνουν την πραγματική διάσταση των όσων συμβαίνουν και ναι είναι υγεία να συμβαίνει.. Επαγγελματικά έχετε καταλήξει ότι η καλή επικοινωνία φέρνει καλύτερα αποτελέσματα!

Αιγόκερως
Βλέπετε πιο μακριά σήμερα και αυτό σας κάνει να μην συμφωνείτε με τους άλλους ή και να τους δημιουργείτε απορίες και δικαιολογημένα αφού ανασκευάζετε τα λεγόμενά σας και μάλλον λέτε πράγματα που ξεφεύγουν αρκετά από την ουσία και κάτι αποφεύγετε… Ερωτικά θέλετε να είστε πιο ασφαλείς και αυτό θα το επιτύχετε αν και οι άλλοι σας φερθούν με περισσότερη συνέπεια… Οικονομικές συζητήσεις αποκτούν ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον!

Υδροχόος
Μέρα που έχει αποκαλύψεις για εσάς τις οποίες δεν είναι σίγουρο ότι θέλετε να τις φέρετε στην επιφάνεια και μάλλον δεν είστε έτοιμοι να τις συζητήσετε παρόλο που δε θέλετε να το ομολογήσετε. Ερωτικά είστε λίγο πιο ανάλαφροι από αυτό που θα περίμεναν οι άλλοι από εσάς… Αλλά δε θέλετε να καταπιεστείτε απλώς και μόνο για να ικανοποιήσετε τους άλλους και άλλωστε δεν είστε σίγουροι αν το νιώθετε στην παρούσα φάση. Επαγγελματικά, βλέπετε τις προεκτάσεις των θεμάτων πολύ πιο εύκολα από όσο οι άλλοι!

Ιχθείς
Μέρα που για εσάς έχει αντιπαραθέσεις και κυρίως μεταθέσεις ευθυνών όχι μόνο από εσάς αλλά και προς εσάς… Ερωτικά, έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και είναι ζωτικής σημασίας δηλαδή θέλει αρκετή ενασχόληση για να φτάσετε σε συμφωνία και βέβαια αμοιβαίες υποχωρήσεις. Επαγγελματικά υπάρχουν πολλά που συζητούνται χωρίς όμως να μπαίνουν και στην εκτέλεση που είναι και αυτό που περιμένατε να ακούσετε!

Πηγή:astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα