Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Κυριακή σήμερα και το τρίγωνο του Άρη στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μας δίνει την αίσθηση ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε με σκληρή δουλειά όποιο στόχο έχουμε θέσει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το μεσημέρι

σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Άρη στην Παρθένο, δραστηριοποιώντας μας ακόμα περισσότερο, ενώ αργότερα το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Όμως, καλό είναι να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή σε πιθανές υπερβολές, καθώς ο Ήλιος στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Δία τον Τοξότη μπορεί να οδηγήσει σε έπαρση ή αμετροέπεια.

Η χαρά και η θετική διάθεση κυριαρχούν σήμερα

Η χαρά και η θετική διάθεση κυριαρχούν σήμερα, αλλά είναι γεγονός ότι πρέπει να δείξουμε και ότι μπορούμε να το διαχειριστούμε. Οφείλουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες μέσα μας, επειδή το τετράγωνο του Ήλιου στην Παρθένο με τον Δία στον Τοξότη ίσως μας οδηγήσει σε υπερβολές, έπαρση και πομπώδεις εκφράσεις που θα ενοχλήσουν το περιβάλλον μας. Καλά θα κάνουμε να δείξουμε ψυχραιμία και μετριοφροσύνη, διαφορετικά ενδέχεται να οδηγηθούμε σε αντιπαραθέσεις. Ας μετριάσουμε επίσης την κατανάλωση φαγητού και οινοπνευματωδών, γιατί είναι πολύ εύκολο να χάσουμε το μέτρο.

Το τρίγωνο του Άρη στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μας βάζει σε διαδικασία σχεδιασμού και δράσης σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα και καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχουμε. Γι’ αυτό πρέπει να οργανώσουμε σωστά και να δρομολογήσουμε φιλοδοξίες και σχέδια που πιθανόν θέλουμε να πραγματοποιήσουμε στην καριέρα μας. Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι θα πρέπει να καταβάλουμε σκληρή προσπάθεια, να είμαστε υπεύθυνοι και υπομονετικοί μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα που θα μας ικανοποιήσει. Δουλειές της καθημερινότητας μπορεί να προκύψουν, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Άρη την Παρθένο, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για εξελίξεις σε ότι αφορά την καριέρα μας. Ήρθε η ώρα να δείξουμε τον επαγγελματισμό και την ωριμότητά μας. Το απόγευμα, το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και είναι βέβαιο ότι η εβδομάδα που ξεκινά αρχίζει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για εμάς και τις προσωπικές μας φιλοδοξίες.

Πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα