Οι απαγωγείς ζήτησαν ένα εκατ. ευρώ από τον απαχθέντα επιχειρηματία – Τι είπε στην κατάθεσή του

Μέχρι στιγμής οι άντρες της αστυνομίας δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα «σκοτεινά» σημεία της υπόθεσηςΘα δώσει και δεύτερη κατάθεση ο 51χρονοςΔεν τους έδωσε τα χρήματα που ζήτησαν

Νέα κατάθεση στους αστυνομικούς αναμένεται να δώσει ο 51χρονος επιχειρηματίας από τον Πειραιά, ο οποίος κρατήθηκε από τους απαγωγείς του πάνω από μια εβδομάδα.

Μέχρι στιγμής οι άντρες της αστυνομίας δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα «σκοτεινά» σημεία της υπόθεσης γι’ αυτό και αναμένεται να έρθουν σε επαφή αρκετές φορές ακόμα με τον 51χρονο επιχειρηματία,

προκειμένου να έχουν μια πιο καθαρή εικόνα για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο επιχειρηματίας από τον Πειραιά εξετάστηκε σήμερα από ιατροδικαστή ο οποίος διαπίστωσε ότι πράγματι φέρει σημάδια στο πρόσωπο, από χτυπήματα των δραστών την ώρα που τον άρπαξαν με τη βία κάτω από το σπίτι του. Την ίδια ώρα υπάρχουν σημάδια τόσο στα χέρια του όσο και στα πόδια του, καθώς όπως ισχυρίζεται ο ίδιος οι απαγωγείς τον κρατούσαν δεμένο καθ’ όλη την διάρκεια της ομηρίας του.

Μάλιστα, ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι κατά τη διάρκεια της απελευθέρωσης του κατάλαβε την πρώτη περιοχή στην οποία βρέθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς συνειδητοποίησε ότι ήταν μεταξύ της Νέας Φιλαδέλφειας και τον Κηφισό.

Όπως είπε ο επιχειρηματίας, οι δράστες, κατά τη διάρκεια της κράτησης του, του φορούσαν πάντα μια κουκούλα και ήταν πάντα δεμένος χειροπόδαρα, ενώ δεν τον έλυναν ποτέ, ούτε όταν έπρεπε να πάει στην τουαλέτα.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι αρχικά του ζήτησαν ένα εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο, αλλά όπως υποστήριξε προς τους αστυνομικούς, δεν του έδωσε καθόλου χρήματα και παρόλα αυτά οι δράστες των άφησαν να φύγει.

Πηγή: ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα