Οι ΑΝΕΛ διαψεύδουν δημοσιεύματα για ταξίδια Καμμένου με εισαγγελέα: Τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη

«Οι εφημερίδες του υπόδικου μιντιάρχη που φαντασιώνεται χούντα ακολουθούν οι ίδιες χουντικές μεθόδους με ψευδείς ειδήσεις, λάσπη και συκοφαντίες για δήθεν ταξίδια του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου “παρέα” με εισαγγελέα» αναφέρει ανακοίνωση των ΑΝΕΛ,

προσθέτοντας ότι «πρόκειται για ψεύδη που δεν έχουν καμία υπόσταση και πλέον τον λόγο θα έχει και πάλι η Δικαιοσύνη».

«Ο γνωστός εκδότης συκοφάντης, που έχει καταδικαστεί ήδη σε δύο χρόνια φυλάκιση για άθλιες συκοφαντίες κατά του Πάνου Καμμένου, θα βρεθεί ξανά στον φυσικό του χώρο, τα δικαστήρια» καταλήγει η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.

Η απάντηση της εφημερίδας «Παραπολιτικά»

Με ανακοίνωσή της η διεύθυνση των «Παραπολιτικών» απάντησε στο δελτίο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για δημοσίευμα της εφημερίδας.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Χρειάστηκαν 48 ολόκληρες ώρες αφωνίας και πανικού, από την αποκάλυψη των “Παραπολιτικών” για το ταξίδι Καμμένου-Τζίβα στο Μονακό, προκειμένου ο λαλίστατος, κατά τα άλλα, υπουργός να εκδώσει -διά του γραφείου Τύπου του πολιτικού του φορέα- ανακοίνωση, χωρίς να δίνει καμία απάντηση για την ουσία του δημοσιεύματος, η οποία είναι αυταπόδεικτη.

Στον πανικό του ο κ. Καμμένος προσπαθεί να διαψεύσει το ταξίδι του ιδίου και της κυρίας Τζίβα στο Μονακό, το οποίο δημοσιοποίησαν οι ίδιοι! Τα δε στοιχεία του ρεπορτάζ, οι αυτόπτες μάρτυρες, τα αεροπορικά εισιτήρια, αλλά και τα επιπλέον ντοκουμέντα που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα δεν αφήνουν περιθώρια διάψευσης και θα προσκομιστούν άμεσα στη Δικαιοσύνη.

Για το ύφος της ανακοίνωσης, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με εκείνο του κυρίου Καμμένου, δεν χρειάζεται ουδείς σχολιασμός.

Περιμένουμε τις ενέργειες της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της Δικαιοσύνης για τα όσα πρωτοφανή αποκάλυψαν τα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” στην έκδοση του Σαββάτου 9 Ιουνίου 2018».

Keywords
Τυχαία Θέματα