«Οι ΑΝΕΛ δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», διαμηνύει ο Κατσίκης

Οι ΑΝΕΛ θα καταψηφίσουν την κυβέρνηση στη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης που προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο Open, ξεκαθάρισε με σημερινές του δηλώσεις ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης.

«Βεβαίως θα ψηφίσουμε κατά γιατί όταν ζητείται ψήφος εμπιστοσύνης για τη Συμφωνία των Πρεσπών με την οποία διαφωνούμε θα ήταν οξύμωρο να μην το κάναμε», δήλωσε χαρακτηριστικά

ο κ. Κατσίκης στον ΘΕΜΑ 104,6.

Ο κ. Κατσίκης υποστήριξε στη συνέχεια ότι «αυτή τη στιγμή μια αντίθετη προς την κομματική γραμμή έχει εκφραστεί, αυτή του Παπαχριστόπουλου» προσθέτοντας στην ερώτηση αν εννοεί ότι οι υπόλοιποι βουλευτές θα συνταχθούν με τη γραμμή Καμμένου ότι «αυτό λέω πως οι υπόλοιποι βουλευτές θα ακολουθήσου την κομματική γραμμή».

«Οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί δεν έχουν ψήφο», οπότε «δεν μπορούν να καθορίσουν τα πράγματα», σημείωσε στη συνέχεια ο κ. Κατσίκης που υποστήριξε ότι «Κόκκαλης, Ζουράρις και Τσαρουχά είναι εναντίον της συμφωνίας». Όσο για την κυρία Ελενα Κουντουρά, δήλωσε άγνοια σχετικά με τις προθέσεις της.

Κατά τα άλλα, ο κ. Κατσίκης χαρακτήρισε «έντιμη» τη στάση του Πρωθυπουργού ότι «πρώτα θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης και αν την πάρει, τότε θα προχωρήσει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών». «Εμένα με ικανοποιεί η εξέλιξη αυτή», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα