Οι αναλυτικές… ασυναρτησίες του Μπογδάνου περί «πρώην συντρόφων Τσίπρα» (video)

Σε μία απίστευτη ανάλυση που προκαλεί διέγερση σε όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα των κοινών ανθρώπων που δεν έχουν master στην αναλυτική φιλοσοφία προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, από την τηλεοπτικό σταθμό KONTRA, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην προσπάθειά του να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του ότι «πρώην

σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα» βρίσκονταν πίσω από την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος υπενθυμίζουμε είχε προκαλέσει την απόλυσή του από τον ΣΚΑΪ, έκανε έναν επαγωγικό λογισμό που αφήνει τους θεατές του video με το στόμα ανοιχτό.

ΠτΔ, δηλαδή, εκείνος που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού;

Έχει χιούμορ η ζωή.

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Γέρνει η πλάστιγγα στον Λουκά Παπαδήμο https://t.co/CPJS1OfvMb

— constantinosbogdanos (@bogdanosk) January 14, 2020

«Είναι όλοι οι αριστεροί σύντροφοι; Ναι. Είναι οι συγκεκριμένοι τρομοκράτες ακροαριστεροί; Ναι. Οι ακροαριστεροί έχουν υπάρξει αριστεροί; Ναι. Άρα είναι πρώην σύντροφοι με όλους τους αριστερούς; Ναι. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας αριστερός; Ο ίδιος τουλάχιστον λέει πως ναι. Άρα είναι ο Αλέξης Τσίπρας πρώην σύντροφος με τους ακροαριστερούς που πήραν τον δρόμο της ένοπλης βίας; Ναι ρε παιδιά», είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προκαλώντας φυσικά την αντίδραση όλων των παρευρισκομένων.

Ε, και για να στηρίξει τη σκέψη του, επεσήμανε πως έχει master στην αναλυτική φιλοσοφία. «Να σας θυμίσω ότι είμαι ίσως ο μόνος στο πάνελ που έχει master στην αναλυτική φιλοσοφία από το κολλέγιο King’s του Λονδίνου; Σας λέω κάτι πάρα πολύ λογικό», είπε χαρακτηριστικά.

Πληροφορίες ότι κι αυτός που σκέφτηκε πρώτος τη γνωστή επαγωγική λογική που υποστηρίζει ότι: «Το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι» είχε κι αυτός master στην αναλυτική φιλοσοφία, δεν επιβεβαιώνονται.

Πηγή: Οι αναλυτικές… ασυναρτησίες του Μπογδάνου περί «πρώην συντρόφων Τσίπρα» (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα