Ο Βελόπουλος πουλάει προϊόν που υποτίθεται προστατεύει από κορονοϊό (video)

Ο Κυριάκος Βελόπουλος συνεχίζει κανονικά την καριέρα του τηλεπωλητή παρά την είσοδο του ίδιου και του κόμματός του στη Βουλή. Μετά τα τελευταία κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας αποφάσισε να πουλήσει ένα προϊόν, το οποίο υποτίθεται προστατεύει από τον κορονοϊό.

«Ούτε κορονοϊό, ούτε να φοβάστε μήπως κολλήσετε ιώσεις, ούτε τα μικρόβια, ούτε τα βακτήρια», είπε μεταξύ άλλων σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον σταθμό alert.

Και

επειδή οι λέξεις έχουν τη σημασία τους σε τέτοιες περιπτώσεις, αναλυτικά τα όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος στην εκπομπή:

«Ο κορονοϊός είναι ένα θέμα. Οι ιώσεις, ο Η1Ν1, ο ιός της γρίπης είναι ένα θέμα. Με τη “Βυζαντινόν”, αποτρέπετε κάθε μικρόβιο από τα χέρια σας. Είναι αντισυπτικό, είναι φυσικό, είναι φόρμουλα με βότανα μέσα. Είναι αντισηπτικό, δρα εναντίον των λοιμώξεων και κυρίως των μολύνσεων.

Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι, μία το βράδυ, κάντε 17 χειραψίες. Δεν κολλάτε τίποτα. Δεν κολλάτε τίποτα. Γιατί; Γιατί έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών που είναι ό,τι καλύτερο.

Ούτε να φοβάστε τον κορονοϊό, ο οποίος απλώνεται δυστυχώς. Περιέχει ένα βότανο από τα πλέον λίγα βότανα που υπάρχουν στον κόσμο, παγκοσμίως. Είναι από τα βότανα τα οποία είναι δυσεύρετα. Δεν υπάρχουν, τα οποία υπάρχουν μόνο στην Αυστραλία. Μόνο στην Αυστραλία και τα χρησιμοποιούν για αντισηψία. Αντισηψία και για την καταπολέμηση των μολύνσεων. Είναι εδώ μέσα. Ούτε κορονοϊό, ούτε να φοβάστε μήπως κολλήσετε ιώσεις, ούτε τα μικρόβια, ούτε τα βακτήρια. Δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν απ’ αυτό εδώ. Παίρνετε 6 κηραλοιφές με 36 ευρώ. Προλάβατε τώρα».

Δείτε το σχετικό video:

Πηγή: Ο Βελόπουλος πουλάει προϊόν που υποτίθεται προστατεύει από κορονοϊό (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα