Ο Βασίλης Γιακουμάρος μιλάει στο altsantiri.gr για τον ρόλο του στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο»

Ο Βασίλης Γιακουμάρος έχει «συστηθεί» στο ευρύ κοινό μέσα από επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως «Ευτυχισμένοι μαζί», «Επτά θανάσιμες πεθερές», «Ένας μήνας και κάτι».

Συνέντευξη: Βάσω Λιόκαυτου

Είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, χαμηλών τόνων και θέλει να απασχολεί τα μέσα αποκλειστικά και μόνο με τη δουλειά του. Φέτος υποδύεται τον προγυμναστή της Λίζας Πετροβασίλη, τον καθηγητή Λάβδα στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» που σκηνοθέτησε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στην επίσημη πρεμιέρα ο Γιώργος Κωνσταντίνου που υποδυόταν τον καθηγητή Λάβδα στην ταινία ήταν εκεί και τον καταχειροκρότησε.

Ο Βασίλης Γιακουμάρος μίλησε στο altsantiri.gr για την παράσταση και τη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο και με τους συμπρωταγωνιστές του.

«Χτυποκάρδια στο θρανίο» αυτόν τον χειμώνα που ήδη «σκίζει» η παράσταση. Πείτε μας λίγα λόγια γι’αυτή τη συνεργασία.

Μεγάλη τύχη που είμαι σε αυτή τη δουλειά, για τους συντελεστές, για τον ρόλο, για το έργο για όλα. Είμαι πολύ τυχερός φέτος και πολύ χαρούμενος. Υποδύομαι τον Λάβδα τον προγυμναστή της Λίζας Πετροβασίλη που γίνεται αυτό το χαριτωμένο μπέρδεμα, που τη ζητάει σε γάμο από τον άντρα της, έχει πολύ γέλιο. Είναι κόντρα σε μένα, δεν έχω ξανακάνει τόσο συνεσταλμένο τύπο είναι η αλήθεια.

Ο κύριος Λαζόπουλος έχει δώσει σημαντικές οδηγίες, είναι φοβερός, επικοινωνιακός. Ξέρει τι να σου πει, πότε να το πει και πώς να στο πει και είναι πολύ μεγάλη μου χαρά που είμαι σε αυτή τη δουλειά.

Η συνεργασία σας με την Κατερίνα Γερονικολού;

Είναι τέλεια. Μεταξύ μας έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Και με τον κύριο Βουτσά που είναι πιο παιδί από εμάς, την κυρία Κοντού, ο Ορέστης (Τζιόβας). Όλοι είμαστε τέλεια.

Πώς είναι για έναν ηθοποιός της γενιάς σας να συνεργάζεται με τα «ιερά τέρατα» του κινηματογράφου, τον Κώστα Βουτσά, τη Μάρω Κοντού και τον Νίκο Γαλανό;

Τιμή, μεγάλη τιμή! Με τον Κώστα Βουτσά είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι, έχουμε συνεργαστεί στον Πλούτο του Αριστοφάνη, μεγάλη χαρά. Είχαμε περάσει και τότε τέλεια. Είναι μεγάλη μας τιμή να δουλεύουμε εμείς οι νεότεροι με αυτούς τους ηθοποιούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα