Ο Τσάβες είπε το «ναι» στον Παναθηναϊκό

Την πρόταση του Παναθηναϊκού αποδέχθηκε ο Αντρέ Τσάβες, ο οποίος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα.

Ο αργεντίνος παίκτης είναι πιθανό να φτάσει στην Αθήνα την Τετάρτη (16/8). Σύμφωνα με το Sport24,

oι πράσινοι τα είχαν βρει από το Σάββατο με την Μπόκα Τζούνιορς και μπόρεσαν τις μέρες που ακολούθησαν να κάμψουν τις αντιρρήσεις του και τελικά είπε το μεγάλο «ναι» στον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος ο 26χρονος επιθετικός ήταν αυτός που επιβεβαίωσε ότι αποδέχτηκε την πρόταση του τριφυλλιού καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης είπε σε δημοσιογράφους στην Αργεντινή πως έρχεται στον Παναθηναϊκό τονίζοντας: «Σε άλλο κλαμπ στην Αργεντινή δεν θα ήθελα να παίξω. Ευχαρίστησα την Μπελγράνο αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα. Αφού μίλησε με την οικογένειά μου, πήρα την απόφαση να αφήσω τη Μπόκα και να συνεχίσω την καριέρα μου στη Ελλάδα», τόνισε αργότερα ο Αργεντινός στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio La Red».

Πρόκειται για την πιο δαπανηρή μεταγραφή του Παναθηναϊκού επί Γιάννη Αλαφούζου με τους πράσινους να δίνουν 1,3 εκατ. ευρώ σε Μπόκα και Μπάνφιλντ για το 50% των δικαιωμάτων του και άλλο 1,3 εκατ. ευρώ τον επόμενο Ιούνιο, προκειμένου να τον κάνουν 100% δικό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα