Ο Τσάρλι Σιν κατηγορείται για το βιασμό 13χρονου σε ταινία (video)

Ο Τσάρλι Σιν έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τον διεθνή Τύπο με τα “κατορθώματά” του. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνεται πως είναι πιο σοβαρά για τον πάλαι ποτέ αστέρα του Χόλιγουντ.

Μετά τους Ντάστιν Χόφμαν και Κέβιν Σπέισι, ο Σιν έρχεται να μπει στο επίκεντρο των ΜΜΕ για αμφιλεγόμενη σεξουαλική δραστηριότητα. Συγκεκριμένα, κατηγορείται από έναν πρώην ηθοποιό ότι «βίασε» τον 13χρονο συμπρωταγωνιστή του στην ταινία «Lucas» το 1986.

Τότε, ο Τσάρλι Σιν φέρεται να ήταν 19 ετών ενώ γυριζόταν η ταινία με τον ανήλικο Κόρεϊ Χάιμ. Ωστόσο, ο γνωστος ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά όσα καταγγέλλει ο Ντόμινικ Μπράσια στον National Enquirer.

Όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κόρεϊ Χάιμ, που έφυγε από τη ζωή 2010 μετά από πολυετή εθισμό στα ναρκωτικά, είχε αποκαλύψει την κακοποίησή του στα χέρια του Σιν τουλάχιστον σε άλλα δέκα άτομα πριν πεθάνει.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα ο Σιν είχε προσεγγίσει τον 13χρονο συμπρωταγωνιστή του σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα. Μάλιστα, φέρεται να του έδωσε να καπνίσει μαριχουάνα και τον έπεισε «να τον αφήσει να τον σοδομίσει».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μετά την επαφή τους, ο 19χρονος τότε ηθοποιός άρχισε να φέρεται ψυχρά στο 13χρονο. Τέλος, σταμάτησε να του μιλά.

Πηγές: National Enquirer, Daily Mail

Βίντεο: Youtube

Keywords
Τυχαία Θέματα