Ο Σκολάρι για 3η φορά στον πάγκο της Παλμέιρας – Ανανέωσε για δύο χρόνια με τη Ρωσία ο Τσερτσέσοφ (εικόνες)

Δύο εβδομάδες πριν από την πρώτη αναμέτρηση στη φάση νοκ-αουτ του Copa Libertadores κατά της Σέρο Πορτένιο, η Παλμέιρας αποφάσισε να αντικαταστήσει τον προπονητή της Ρότζερ Μασάδο, ανακοινώνοντας τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι, που ήταν χωρίς ομάδα μετά από δύο χρόνια (2015-2017) στη Γκουαντζού Εβεργκράντε.

Αυτή θα είναι η τρίτη του φορά στον πάγκο της Παλμέιρας. Η πρώτη ήταν από το 1997 έως το 2000 και όπου κέρδισε ένα Κύπελλο Mercosur, ένα Copa Libertadores

και ένα Βραζιλιάνικο Κύπελλο, ενώ η δεύτερη ήταν το 2012, για μία σεζόν, με ένα μόνο τίτλο, το Κύπελλο Βραζιλίας.

#FutbolInternacional #Scolari dirigirá a #Palmeiras
Continúa:https://t.co/8enMjF5dVd pic.twitter.com/Ae163CfEtY

— Plano Deportivo (@PlanoDeportivo) 27 Ιουλίου 2018

Felipão nas duas passagens pelo Palmeiras:

407 jogos
192 vitórias
111 empates
105 derrotas

Luiz Felipe Scolari é o 2° técnico que mais comandou o Verdão. pic.twitter.com/yJIiUULzCt

— Palmeiras Curiosidades (@curiosoverdao) 27 Ιουλίου 2018

****
Την ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας με τον Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ ανακοίνωσε η ρωσική ομοσπονδία. Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της χώρας, την οδήγησε στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2018, για πρώτη φορά στην ιστορία της μετασοβιετικής Ρωσίας.

Ο Τσερτσέσοφ υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων (μέχρι το EURO 2020), με πρόβλεψη ανανέωσής του για ακόμη δύο (δηλαδή ως το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ). «Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα οδηγήσει την ομάδα στους προκριματικούς αγώνες του Euro-2020», ανακοίνωσε η Ομοσπονδία, η οποία ευχαρίστησε τον προπονητή για «το επιτυχημένο έργο» του, κατά τη διάρκεια του μουντιάλ 2018.

Ο Ρώσος προπονητής, ο οποίος το Σάββατο θα γίνει δεκτός μαζί με όλη την Εθνική ομάδα στο Κρεμλίνο και θα τιμηθεί από τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ότι «χαίρεται που θα συνεχίσει τη συνεργασία του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα» και πρόσθεσε πως «γνωρίζουμε την ευθύνη μας και θα κάνουμε αξιοπρεπώς τη δουλειά μας».

New post (2018 FIFA World Cup Russia™ – News – Cherchesov extends contract with Russia) has been published on Fifa World Cup 2018 – https://t.co/VUF9sucrLJ

fifa worldcup 2018 (@fifawor70947421) 27 Ιουλίου 2018

Ο Αγκίρε αναλαμβάνει την εθνική ομάδα της Αιγύπτου

Η εθνική Αιγύπτου απογοήτευσε τα εκατομμύρια των φιλάθλων της και το αποτέλεσμα της παρουσίας της στο Μουντιάλ της Ρωσίας ήταν πολύ κατώτερο των προσδοκιών, καθώς ηττήθηκε ακόμη και από την Σαουδική Αραβία. Ετσι η διοίκηση της ομοσπονδίας της χώρας έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Αργεντινό τεχνικό, Εκτορ Ραούλ Κούπερ.

Τη θέση του στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας θα πάρει ο Χαβιέρ Αγκίρε.
Η ομοσπονδία της Αιγύπτου φαίνεται πως έχει καταλήξει στον 59χρονο Μεξικανό τεχνικό, ο οποίος παραμένει άνεργος από το περασμένο καλοκαίρι όταν αποχώρησε από την Αλ Γουάντα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ο Αγκίρε αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και στόχος του θα είναι να οδηγήσει την Αίγυπτο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022.

Mohamed Salah and Egypt could have former Al Wahda coach Javier Aguirre as their new boss #WorldCup https://t.co/LmYeEdCL4S

World Cup 2018 Talk (@WorldCup_TT) 27 Ιουλίου 2018

Σιγουριά στο Ιράκ για συμφωνία με τον ‘Ερικσον

Παράγοντες της ιρακινής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου είναι σίγουροι ότι ο Σουηδός πρώην προπονητής της Αγγλίας Σβεν Γκόραν Ερικσον, θα αναλάβει την εθνική ομάδα , προκειμένου να την οδηγήσει στους τελικούς του Ασιατικού Κυπέλλου του επόμενου έτους.

Ο Έρικσον συναντήθηκε με εκπροσώπους της ομοσπονδίας στην Κωνσταντινούπολη αυτή την εβδομάδα και όπως αναφέρουν πηγές από το Ιράκ ο Σουηδός συμφώνησε να αναλάβει την ευθύνη της εθνικής ομάδας. Πάντως πηγές κοντά στον Ερικσον, δήλωσαν ότι ο 70χρονος δεν είχε ακόμη αποφασίσει ένα θα αποδεχθεί την προσφορά.

Το Ιράκ πρόκειται να αγωνιστεί στους τελικούς του Αθλητικού Κυπέλλου του επόμενου έτους, 12 χρόνια μετά τη διεκδίκηση του μοναδικού ηπειρωτικού του τίτλου. Το Ιράκ έχει κληρωθεί με το Ιράν, το Βιετνάμ και την Υεμένη στην ομαδική ομίλων του τουρνουά, που θα ξεκινήσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις 5 Ιανουαρίου.

Ο Έρικσον, ο οποίος οδήγησε την Αγγλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002, δεν έχει καθίσει σε πάγκο εθνικής ομάδας από τότε που συνεργάστηκε με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 στη Νότια Αφρική. Η πιο πρόσφατη δουλειά του ήταν στη δεύτερη κατηγορία της Κίνας όταν πέρασε μισή σεζόν με την Shenzhen FC..

Πριν από τη συνεργασία με την Αγγλία, ο Ερικσον κέρδισε τίτλους πρωταθλήματος στη Σουηδία, την Πορτογαλία και την Ιταλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα