Ο Ρονάλντο… επέστρεψε στο Instagram, με δυο εκατ. «likes» μέσα σε 30’ – Ξέμεινε από παίκτες με «Χρυσή Μπάλα» η Ρεάλ (εικόνες)

Η… σιωπή στα social media διήρκεσε μόνο λίγες μέρες, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το βράδυ της Πέμπτης ο διάσημος Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους αποφάσισε να επιστρέψει στην σκηνή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου κυριαρχεί.

Εμφανίστηκε ξανά, επέστρεψε για να μιλήσει για τον εαυτό του, με μια φωτογραφία που τραβήχτηκε σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο με τη σύντροφό του του, αναρτώντας την στο προφίλ του στο instagram.

Σε λιγότερο από μισή ώρα, κατάφερε

να συλλέξει δύο εκατομμύρια like, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά, πως ότι και να κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δημιουργεί μόνο μεγάλους αριθμούς.

****
Την ίδια ώρα, μετά την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει… ξεμείνει από τους παίκτες που έχουν κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα». Μια περίεργη κατάσταση για τους «μερένχες», αφού από τον Ιανουάριο του 2001 και τον Φίγκο (είχε φτάσει πριν μερικούς μήνες από την Μπαρτσελόνα έναντι 61 εκατομμυρίων ευρώ), υπήρχε πάντα τουλάχιστον ένας παίκτης στην ισπανική ομάδα με αυτό το βραβείο.

Ζιντάν, Ρονάλντο, Όουεν, Καναβάρο, Κακά και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εκείνοι που ακολούθησαν τον Πορτογάλο πρώην άσο. Έτσι τώρα η πρωταθλήτρια Ελλάδος, απλά έχει να παρουσιάσει δύο σοβαρούς υποψήφιους για την κατάκτηση του βραβείου, τον Γάλλο Ράφαελ Βαράν και τον Κροάτη Λούκα Μόντριτς.

Να θυμίσουμε ότι λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ στη Ρωσία έγιναν γνωστοί οι 10 υποψήφιοι παίκτες για τη «Χρυσή Μπάλα» για το 2018 της FIFA με τους Ρονάλντο, Μέσι (έχουν κερδίσει άλλωστε τα τελευταία χρόνια τον σχετικό διαγωνισμό) να είναι για ακόμη μια χρονιά στη σχετική λίστα.

OFFICIAL | The nominees for #TheBest FIFA Men’s Player 2018 .Neymar (global joke) is OUT !!. LUKA MODRIC MUST WIN !.Won the Champions League,put his team into the final,without him that will be impossible,Golden Ball in the World Cup).MODRIC is the best player of 2018 !.#Modric pic.twitter.com/I9V5zSgb4j

— 2interativa (@2interativa) 24 Ιουλίου 2018

Κάνουν… ντεμπούτο οι Εμπαπέ, Σαλάχ, Κέιν, Βαράν, Αζάρ και Ντε Μπρούινε. Τα ονόματα έγιναν γνωστά, ουσιαστικά στην ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Η «Marca» έκανε γνωστή την δεκάδα των υποψηφίων. Όπως είπαμε, για μια ακόμα χρονιά έχουν συμπεριληφθεί οι Ρονάλντο, Μέσι. Επανέρχονται στην σχετική λίστα οι Γκριεζμάν, Μόντριτς που είχαν και μια εξαιρετική παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ υπάρχουν και έξι παίκτες που για πρώτη φορά θα διεκδικήσουν τη «Χρυσή Μπάλα». Αυτοί είναι οι Εμπαπέ, Σαλάχ, Κέιν, Βαράν, Αζάρ και Ντε Μπράινε.

Από την δεκάδα απουσιάζει το όνομα του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος πιθανότατα πληρώνει τόσο την κακή πορεία της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο όσο και ότι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν προχώρησε αρκετά στο Champions League, παρότι κατέκτησε το νταμπλ.

..
Officially the list of candidates for the 2018 Golden Ball Award

Keywords
Τυχαία Θέματα