Ο Ριβάλντο αναπολεί τις παλιές του δόξες: Αν έπαιζα θα ήμουν ο καλύτερος του κόσμου

«Εκκωφαντικές» ήταν η ατάκες του βραζιλιάνού πρώην σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, Ριβάλντο για Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο πρώην σούπερ σταρ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ο Βραζιλιάνος αστέρας της Μπαρτσελόνα και της

Μίλαν, Ριβάλντο, μίλησε σε εκδήλωση για το Clasico του Σαββάτου στην ισπανική LaLiga και αναφέρθηκε σε Μέσι και Ρονάλντο.

«Θα ήταν υπέροχο να παίξω με τον Μέσι, θα ήταν φανταστικό. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο, εκείνος που περισσότερο από κάθε άλλον κάνει την διαφορά. Ο Ρονάλντο είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Ρεάλ Μαδρίτης. Ακριβώς όπως και ο Μέσι, είναι δύσκολο να τον σταματήσουν, και οι δύο σημειώνουν πολλά γκολ και ποτέ δεν ξέρεις τι θα εφεύρουν για να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα», τόνισε, ενώ στη συνέχεια είπε ότι εάν αγωνιζόταν τώρα θα ήταν εκείνος ο καλύτερος στον κόσμο:

«Αν έπαιζα αυτά τα χρόνια, θα ήμουν ξανά ο καλύτερος. Εάν σήμερα ήμουν 25 ή 26 ετών δεν θα ήμουν ο καλύτερος στον κόσμο μόνο μία φορά. Δεν θέλω να είμαι προκλητικός, και οι δύο είναι πολύ καλοί, λέω απλά ότι στο παρελθόν υπήρχαν περισσότεροι ποιοτικοί παίκτες από σήμερα. Τώρα μιλάμε μόνο για Κριστιάνο, Μέσι και λίγο για Νεϊμάρ»

Keywords
Τυχαία Θέματα