Ο «πόλεμος» ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού και οι καταγγελίες για ρατσισμό

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σκέφτεται να καταγγείλει τον Ολυμπιακό και για ρατσιστική αναφορά, μετά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» για τον Ιβάν Σαββίδη, για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τη Λαμία.

Η θέση του «Δικέφαλου του Βορρά» αναφέρει, απαιτώντας την «παραδειγματική τιμωρία» των Πειραιωτών:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

μετά την ρατσιστική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και του Βαγγέλη Μαρινάκη, προτίθεται να προσφύγει σε όλα τα αρμόδια θεσμικά όργανα τόσο της Ελλάδος, όσο και των FIFAUEFA, για την παραδειγματική τιμωρία των “ερυθρόλευκων” και του ιδιοκτήτη της. Ο ρατσισμός δεν έχει θέση σε καμία έκφανση της κοινωνίας μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή του έκανε επίθεση τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέροντας εκτός των άλλων: «Η ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζουν να βουλιάζουν στον βούρκο της απομόνωσης. Δεν θα τους σώσουμε από αυτόν τον πνιγμό, ακολουθώντας το ύφος και τη λογική τους να σπείρουν μίσος παντού, για να έχουν έτοιμη τη δικαιολογία για τον τρίτο χρόνο χωρίς τίτλο. Ανερυθρίαστα μιλά για στημένο πρωτάθλημα και συμμορία της εξυγίανσης την ώρα που ο ίδιος είναι κατηγορούμενος για κακουργηματική αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων και σύσταση συμμορίας».

Σε υστερόγραφο υπογράμμιζε: «Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι μνημείο ντροπής για τους εκατομμύρια Έλληνες Ποντίους προσβάλλοντάς τους βάναυσα με την σκοπίμως απαξιωτική χρήση του όρου “Ρώσου”».

Ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή του τόνιζε ότι «το πρωτάθλημα είναι στημένο, δεν μπορεί να συνεχιστεί». Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν επίθεση και στον Ιβάν Σαββίδη, υπογραμμίζοντας προς FIFA, UEFA, Πολιτεία: «Ή θα τηρήσετε τη νομιμότητα και θα σώσετε το ποδόσφαιρο, ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού καταστρέφοντάς το»…

Λαμία: Το VAR κόλλησε εντελώς τυχαία

Το γκολ του Λεονάρντο Μάτος στη φάση του 33ου λεπτού, του αγώνα Λαμίας – ΠΑΟΚ, κατακυρώθηκε από τον διαιτητή Θανάση Σέζο και οι παλινωδίες που ακολούθησαν αναφορικά με το αν υπήρχε δυνατότητα επανεξέτασης της φάσης, η οποία ήταν οριακή, συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις.

Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν πολλά παράπονα για την απόφαση των διαιτητών και με ανακοίνωση τους αναφέρουν: «Στη μοναδική αμφισβητούμενη φάση που καθόρισε το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης, το VAR κόλλησε εντελώς τυχαία».

Πηγή: Ο «πόλεμος» ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού και οι καταγγελίες για ρατσισμό - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα