Ο Πολάκης τα «χώνει» σε Ρουβά, Σφακιανάκη, Γαϊτάνο, Βέρτη, Πλούταρχο και Σαμπρίνα – «Ξέπλεναν τους ναζί»

Στο στόχαστρό του από το βήμα της Βουλής έβαλε ο Παύλος Πολάκης συγκεκριμένους καλλιτέχνες, κατηγορώντας τους ότι «ξέπλεναν τους ναζί».

Αναλυτικότερα, ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε ονομαστικά στον Σάκη Ρουβά, τον Νότη Σφακιανάκη, τον Πέτρο Γαϊτάνο, τον Νίκο Βέρτη, τον Γιάννη Πλούταρχο και τη Σαμπρίνα, λέγοντας «να θυμόμαστε ποιοι από το μουσικό και καλλιτεχνικό στερέωμα ξέπλεναν τους ναζί».

«Ήθελα να ήξερα, πού θα κρυφτεί ο Σάκης ο Ρουβάς, που έλεγε “δεν με τρόμαξε καθόλου η Χρυσή Αυγή.

Αυτά είναι απόρροια αυτού που συμβαίνει”; Πού θα κρυφτεί ο Νότης Σφακιανάκης, που έλεγε ότι “εγώ ψήφισα τη Χρυσή Αυγή”; Πού θα κρυφτεί ο Πέτρος Γαϊτάνος, που έλεγε “μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής”; Πού θα κρυφτεί εκείνη η Σαμπρίνα, που έλεγε “υποστηρίζω τον Νότη και τον Στιβ Γιατζόγλου που παρακολούθησαν εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής”; Πού θα κρυφτεί ο Βέρτης, που έλεγε ότι “από τα 100 που θα πει η Χρυσή Αυγή τα 10 είναι καλά”; Ή ο Πλούταρχος, που έλεγε τα σλογγανάκια “ακραία δεξιά, ακραία αριστερά, τα λένε για να φοβίσουν τον κόσμο και να μην πάει στη Χρυσή Αυγή”; Πού θα κρυφτούν αύριο όλοι αυτοί; Αυτά τα λέω, γιατί πρέπει να θυμόμαστε ποιοι τότε που χρησιμοποίησαν σαν μακρύ χέρι του συστήματος για να μη στραφεί η αριστερά τους ναζί της Χρυσής Αυγής, ποιοι από το μουσικό και καλλιτεχνικό στερέωμα τους ξέπλεναν στα μάτια του κόσμου», σημείωσε.

Σύμφωνα με το capital.gr, οι δηλώσεις Πολάκη έγιναν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Τάξης και Δικαιοσύνης στην οποία συζητείται το νομοσχέδιο υπουργείου Εσωτερικών για τη θέσπιση γραπτών εξετάσεων πολιτών στη γλώσσα, ιστορία, γεωγραφία και θεσμούς προκειμένου να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα