Ο Πογκμπά «αγαπάει» την Αργεντινή – Παντρεύτηκε ο Τσόρλουκα (εικόνες – video)

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν στιγμές αθλητών-πιο ειδικά ποδοσφαιριστών-και εκτός των αγωνιστικών χώρων. Οι παίκτες της Γαλλίας και της Κροατίας που έπαιξαν στον τελικό του Μουντιάλ συνεχίζουν να απασχολούν. Ο Νίκλας Μπέντνερ, ο οποίος μπορεί να βρεθεί αντίπαλος της ΑΕΚ, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (γ’ γύρος), έχει βρει από τα… ρούχα του στη Νορβηγία.

Ο Πολ Πογκμπά… πιάστηκε σε διακοπές του να φορά εμφάνιση

της εθνικής ομάδα της Αργεντινής και αυτό προκάλεσε πολλά σχόλια, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Γαλλία.

Λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς της Ρόζενμποργκ με την Σέλτικ για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (δρόμος πρωταθλητών), ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει η αντίπαλος της ΑΕΚ, ο Νίκλας Μπέντνερ το… έριξε στον γυμνισμό.
Ο Δανός επιθετικός ανέβασε στο instagram κάποιες… προκλητικές φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του να κάνουν μπάνιο γυμνοί. Φυσικά επικράτησε πανικός. Το καλοκαίρι είναι θερμό και στη Νορβηγία και ο διεθνής άσος, όταν δεν είναι στο γήπεδο κυκλοφορεί, φορώντας, μόνο ένα σορτς. Όταν δεν βουτάει στη θάλασσα.

Ο Λούκα Μόντριτς, που πριν από μερικές ημέρες έτυχε αποθεωτικής υποδοχής (όπως και ο Σούμπασιτς) στη γενέτειρά του, στο Ζαντάρ, λόγω της παρουσίας της Κροατίας στον τελικό του Μουντιάλ, συνεχίζει τις διακοπές τους με φίλους του και συμπαίκτες του…

Luka Modric, peraih Golden Ball Piala Dunia 2018, kembali ke Zadar, sebuah kota di Kroasia tempat ia tumbuh besar pic.twitter.com/9IUBP6i2Pw

— Xinhua Indonesia (@XHIndonesia) 23 Ιουλίου 2018

Modric and Subasic arriving yesterday in Zadar, Croatia. pic.twitter.com/xPRRIm36NK

— Hannah (@hannah333davis) 18 Ιουλίου 2018

Beautiful Zadar! Homecoming Party for Modric, Vrsaljko, Subasic and Livakovic! ♥️ @Zadar_Region
♥️

Keywords
Τυχαία Θέματα