Ο πιο… ιδιαίτερος αποχαιρετισμός – «Η φαλάκρα του μας αποσπούσε την προσοχή»

Ο Channing Frye των Κλίβελαντ Καβαλίερς αναγκάστηκε να αποχαιρετίσει τον συμπαίκτη και φίλο του, Richard Jefferson, τον οποίο η ομάδα έστειλε στους Ατλάντα Χοκς – για να τον αφήσουν στη συνέχεια ελεύθερο – και η ανάρτηση που έκανε στο Instagram ήταν ιδιαίτερη και συγκινητική.

Οι δυο τους βρίσκοντας πολύ κοντά, ενώ εκτός από το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, είχαν κοινό podcast και έκαναν τις δικές του εκπομπές.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Όλοι αισθάνονται

άσχημα για την ανταλλαγή του Richard Jefferson, αλλά το ότι τον ξεφορτωθήκαμε ήταν το καλύτερο! Ήταν απαίσιος στα αποδυτήρια και δεν έκανε αυτά που έπρεπε, ενώ η φαλάκρα του μας αποσπούσε την προσοχή κατά τη διάρκεια των αγώνων και δεν μπορούσαμε να ευστοχήσουμε σε κανένα τρίποντο. Καλή τύχη σε ό,τι σου συμβεί παλιόγερε! #Σε_αγαπάω_φίλε #Ακόμα_μου_χρωστάς_50_δολάρια #Η_καλύτερη_διετία_που_είχα #Σαρκασμός».

Everyone feels bad for @roadtrippin aka (@rjeff24 on snap) but really good riddance!! He was a horrible lockeroom guy he wasn’t doing what we needed from a pro anyways also his baldness was a serious distraction during game time we couldn’t hit any 3s.goodluck whatever happens you old fart! #loveyaman #youstilloweme50$ #best2yearsever #sarcasam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channing Frye (@channingfrye) στις Οκτ 14, 2017, 6:46μμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα