Ο Πατέρας «καρφώνει» Μητσοτάκη – Μια θέση στο νοσοκομείο με αντάλλαγμα τον «στρατό» του (video)

«Η ΝΔ από τις εκλογές και μετά πάσχει από ηλικιακό ρατσισμό», ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Κώστας Πατέρας, μία ημέρα μετά την παραίτησή του από τη θέση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

«Πολλά παλιά στελέχη τέθηκαν εκτός γραμμής», σημείωσε.

Ο 80χρονος, με αφορμή τον ντόρο που έχει προκληθεί με τον διορισμό του στο νοσοκομείο Καρδίτσας, είπε επίσης ότι σε

παλαιότερη επικοινωνία που είχε με τον νυν πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον «παρακάλεσε» για αυτή τη θέση και όπως είπε ο ίδιος «Δεν διαφώνησε. Συμφώνησε», διευκρινίζοντας ότι είχε τα προσόντα.

«Εγώ έκανα την αίτησή μου. Όταν ο πρόεδρος με κάλεσε στο γραφείο του στη Βουλή, τον παρακάλεσα. Με ζήτησε να γυρίζω πίσω (σ.σ.: στη ΝΔ). Παρακάλεσα τον πρωθυπουργό, όταν γίνει εξουσία κι αν θέλει, επειδή δεν θα ήθελα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα, να μου δώσει μία από αυτές τις θέσεις», είπε ο κ. Πατέρας και συνέχισε: «Θα γύριζα στη ΝΔ γιατί εγώ ήμουν στους ΑΝΕΛ και είχα πάρει χιλιάδες ψήφους. Είχα μια δύναμη και είχα ένα δικό μου στρατό στα Τρίκαλα».

Ο κ. Πατέρας αρνήθηκε ότι υπήρχε «συναλλαγή», τονίζοντας ότι «έκανα παράκληση. Αν ήθελε κι αν νόμιζε ο κ. Μητσοτάκης…».

Ωστόσο, όπως είπε, αν υπήρχαν κάποιοι που είχαν καλύτερα και περισσότερα προσόντα από τον ίδιο, «ας τοποθετούσαν αυτούς».

«Είναι ζήτημα ποιοι κάνουν αυτές τις επιλογές, οι οποίες έβλαψαν τη Νέα Δημοκρατία», είπε και σε ερώτηση για το αν και η δική του επιλογή έβλαψε το κόμμα, απάντησε «Ναι».

Σε ό,τι αφορά στο πρόσωπο που θα επιλεγεί στη θέση του, ο Κωνσταντίνος Πατέρας απάντησε ότι κι αυτός είναι «κολλητός». «Πάμε από το καλό στον χείριστο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Ο Πατέρας «καρφώνει» Μητσοτάκη – Μια θέση στο νοσοκομείο με αντάλλαγμα τον «στρατό» του (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα