Ο Ντοναρούμα δεν ανανεώνει στη Μίλαν και «δέχεται απειλές για τη ζωή του»

Ο μάνατζερ του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, Μίνο Ραιόλα, αποκάλυψε πως ο ιταλός τερματοφύλακας δέχεται απειλές για τη ζωή του μετά την απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν.

Όπως τόνισε ο Ραιόλα, «η κατάσταση έγινε βίαιη και εχθρική, οπότε υπήρξε αδιέξοδο. Πήραμε μια απόφαση που δεν θέλαμε. Δεν είχε να κάνει με τα λεφτά. Απειληθήκαμε. Η οικογένεια του Ντοναρούμα απειλήθηκε, ακόμα και με θάνατο. Δεν μπορείς να κρατήσεις έναν παίκτη με απειλές. Υπάρχει το ρίσκο να χάσει μια χρονιά».

Συμπλήρωσε δε ότι: «ήταν έτοιμος

να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Μας ανάγκασαν να σταματήσουμε τις διαπραγματεύσεις, λόγω της κατάστασης που διαμορφώθηκε γύρω από τον παίκτη. Παίρνω εγώ την ευθύνη, αλλά ας αφήσουν ήσυχο τον Τζανλουίτζι. Εκείνος μου είπε: «Δεν νιώθω ότι είναι σωστό να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις όταν αυτοί οι άνθρωποι με προσβάλλουν και απειλούν εμένα και την οικογένειά μου».

Τι ανέφερε ο διευθυντής της Μίλαν

Η αντίδραση της ομάδας ήταν έντονη, ενώ ο διευθυντής του συλλόγου, Μάρκο Φασόνε, επιτέθηκε με δηλώσεις του στον ατζέντη:

«H Mίλαν έκανε αρκετά για να προστατέψει τον Ντοναρούμα και την οικογένειά του και δεν ξέρουμε τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε για να μεταφέρουμε σε εκείνον και στους δικούς του την ευχαρίστησή μας που θα έμενε μαζί μας. Δεν υπήρχαν απειλές και η θέση μας είναι σαφής: Ο Ντοναρούμα για την ιδιοκτησία του συλλόγου δεν πωλείται, οπότε θα είναι στο Μιλάνο και τη νέα σεζόν», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Από αυτά που λέει ο Ραϊόλα φαίνεται ότι ο παίκτης έχει πολύ άγχος. Κανείς δεν αμφισβήτησε της νομιμότητα της απόφασης του Ντοναρούμα, αλλά ο μάνατζερ του είναι αυτός που δημιουργεί την ένταση. Αν ο Ντοναρούμα αξίζει τόσο πολύ στα 18 του χρόνια είναι επίσης χάρη στη Μίλαν. Θα ήταν αρκετό ο Ντοναρούμα να είχε πει ότι δεν ήθελε να μείνει, θα τον ανανεώναμε με μια λογική ρήτρα. Τώρα η Ρεάλ δεν θα μας πληρώσει και τα χρήματα θα πάνε στην τσέπη του ατζέντη, ενώ αυτά τα χρήματα θα κατέληγαν στο ιταλικό ποδόσφαιρο», συμπλήρωσε ο Φασόνε.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα