Ο Ντένις Ρόντμαν θέλει να γίνει διαπραγματευτής ανάμεσα σε Κιμ Γιονγκ Ουν και Τραμπ (video)

Καραόκε, ιππασία και συζητήσεις επί μακρόν για μία σειρά από θέματα εκτός πολιτικής, περιλαμβάνουν τα ταξίδια του Ντένις Ρόντμαν στη Βόρεια Κορέα, όπως αποκάλυψε ο εκκεντρικός πρώην μπασκετμπολίστας.

Εν μέσω διεθνούς έντασης και τεταμένου κλίματος ανάμεσα στο καθεστώς της Πιονγιάνγκ και των ΗΠΑ, ο Ρόντμαν, που διατηρεί προσωπικές σχέσεις με τον Κιμ Γιονγκ Ουν μίλησε στην εκπομπή «Good Morning Britain», υπογραμμίζοντας

ότι η φιλία του με τον βορειοκορεάτη ηγέτη μπορεί να βελτιώσει τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες.

«Ήταν το γεγονός ότι αγαπά το μπάσκετ -και συγκεκριμένα τους Σικάγο Μπουλς- και νομίζω πως αυτό είναι το κλειδί για τα πάντα στον κόσμο – το μπάσκετ και η μουσική», εξήγησε αρχικά ο Ρόντμαν ερωτώμενος για το πώς ξεκίνησε η σχέση του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο πρώην παίχτης των Σικάγο Μπουλς έχει επισκεφθεί τη Βόρεια Κορέα έξι ή επτά φορές, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τι κάνει όταν είναι με τον φίλο του, Κιμ Γιονγκ Ουν. Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Βασικά κάνω παρέα μαζί του όλη την ώρα, γελάμε, τραγουδάμε καραόκε, κάνουμε πολλά κουλ πράγματα μαζί. Κάνουμε ιππασία, σκι, σπάνια μιλάμε για πολιτική και αυτό είναι το θετικό σε αυτό».

Ακόμα, ο Ντένις Ρόντμαν δεν δίστασε να δηλώσει πως πιστεύει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ -τον οποίο χαρακτήρισε λίγο… τρελό ώρες ώρες- θα ήταν καλό να καθίσει να συνομιλήσει με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Στο τέλος της συνέντευξης του, ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς ξεκαθάρισε πως: «Δεν τον αγαπώ. Απλώς θέλω να προσπαθήσω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα έτσι ώστε να τα πηγαίνουν όλοι καλά μεταξύ τους, αυτό είναι όλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα