Ο Νίκος Γκάλης για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το ίνδαλμά του στο ξεκίνημα της καριέρας του

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το μέλλον του στο μπάσκετ, το ίνδαλμά του στο ξεκίνημά του και την είσοδό του στο Hall of Fame, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γκάλης από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην Αθλητική Ροδιακή.

«Πιστεύω ότι θα αφήσει εποχή» σχολίασε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας ότι «ο Γιάννης είναι φανταστικός παίκτης. Έχει σώμα ιδανικό για το ΝΒΑ.

Του εύχομαι να έχει διάρκεια στην καριέρα του, γιατί είναι το πιο σημαντικό και να είναι υγιής».

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που είναι μέλος του Hall of Fame απάντησε τα εξής: «Είναι η μεγαλύτερη τιμή. Οι Αμερικανοί κάνουν αυτή την γιορτή, σαν να είσαι στα όσκαρ. Ένα τέτοιο στυλ υιοθετούν. Το να είμαι ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα και για το ελληνικό μπάσκετ. Ένας Έλληνας είναι στο παγκόσμιο Hall of Fame. Ήταν φανταστική εμπειρία και δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Είναι ότι καλύτερο, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις».

Όσο για το ίνδαλμά στο ξεκίνημα του; Ο Νίκος Γκάλης είπε ότι: «Φεύγοντας από τη Νέα Υόρκη, φυσικά τους New York Knicks. Είχαν τότε σπουδαία ομάδα. Μου άρεσε ο Φρέιζερ, που για την εποχή του ήταν ψηλός πλέι-μέικερ. Αυτός ήταν το ίνδαλμά μου. Εξαιρετικός ήταν και ο Τζέρι Ουέστ, εκείνη την εποχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα