Ο Μόντριτς… έσπασε το δίδυμο Ρονάλντο – Μέσι μετά από 10 χρόνια, παρασκήνια από τα βραβεία της FIFA (εικόνες – video)

Ιστορικής σημασίας θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ήταν η πρωτιά του Λούκα Μόντριτς και η ανάδειξή του ως του καλύτερου παίκτη για το 2018. Ο κροάτης αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα βραβεία της FIFA για τους καλύτερους στο Λονδίνο και με την πρωτιά του (συγκέντρωσε το 29,08% των ψήφων) έσπασε… το δίδυμο των Ρονάλντο-Μέσι, οι οποίοι μονοπωλούσαν την κορυφή τα 10 τελευταία χρόνια. Ουσιαστικά ο Μόντριτς σήκωσε τη «Χρυσή Μπάλα» που δινόταν παλιά.

Η βραδιά ήταν φαντασμαγορική,

την παράσταση έκλεψαν οι παίκτες (νυν και πρώην όπως οι Ροναλντίνιο, Χιγκίτα) και οι παίκτριες και λόγω των ενδυματολογικών προτιμήσεων τους. Όπως ο Ντάνι Άλβες και η Μάρτα (πήρε το βραβείο της καλύτερης παίκτριας). Ο Τιμπό Κουρτουά είχε μαζί του τους γονείς τους. Να αναφέρουμε, ωστόσο, ότι η μη παρουσία των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι στην απονομή των βραβείων δεν προκάλεσε θετικά σχόλια.

Παρότι οι δυο αστέρας της Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα ήταν υποψήφιοι για βραβεία. «Όταν έπαιρναν την πρώτη θέση, ήθελαν τους άλλους να τους χειροκροτούν, τώρα που άλλοι βρίσκονται στην κορυφή, για διάφορους λόγους δεν είναι εδώ», γράφτηκε χαρακτηριστικά. Ο Κιλιάν Εμπαμπέ έγινε ο νεότερος παίκτης που παίρνει βραβείο.

Θυμηθείτε εδώ το πως ο Λούκα Μόντριτς έφτασε από τον πόλεμο και τις βόμβες στην καταξίωση και στην κορυφή του κόσμου, γράφτηκε όταν έλαμπε με την εθνική ομάδα της Κροατίας στο πρόσφατο Μουντιάλ.

Δείτε βίντεο και εικόνες που αφορούν τα FIFA Football Awards:

Keywords
Τυχαία Θέματα