Ο Μητροπολίτης Μόρφου ξεσκέπασε τη… συνομωσία: Ο κορονοϊός πρωτοεμφανίστηκε το 2017 στον… Αστερίξ (video)

Τον γνωρίσαμε μέσω ενός από τα πιο ακραία ρατσιστικά σχόλια των τελευταίων ετών, όταν δήλωνε από μικροφώνου ότι το πρωκτικό σεξ είναι λόγος για να γεννηθεί κάποιος γκέι.

Οπότε η νέα περιπέτεια που μας επιφυλάσσει ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος είναι πολύ λάιτ για τα δεδομένα του, αν και ιδιαιτέρως γραφική. Με πιο απλά λόγια, δε θα την άκουγες ούτε από ακραία «ψεκασμένους», όπως του χαρακτήρισε πρόσφατα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε διάγγελμά του.

Τι ανακάλυψε ο Μόρφου; Ότι ο κορονοϊός

δεν είναι κάτι καινούριο. Μας είχαν προϊδεάσει για το τι επρόκειτο να συμβεί από το 2017 σε ένα τεύχος του Αστερίξ. Μάλιστα, του Αστερίξ με τίτλο «Ο Αστερίξ και ο Υπεριταλικός», όπου εμφανίζεται ο χαρακτήρας του Κοροναϊού…

Nel 2017 Asterix e Obelix si battevano contro il condottiero «Coronavirus» https://t.co/0c1ujX5GE9 pic.twitter.com/Z3XTQRinH6

Corriere della Sera (@Corriere) March 7, 2020

«Αυτό είναι μια απόδειξη ότι δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι. Για να δείτε πώς προετοιμάζουν τις μάζες, για αυτά που ζούμε σήμερα. Το 2017, γράφει για μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, που δοκιμάστηκε περισσότερο απ’ όλους και τώρα πάλι επέστρεψε, αφού τον γράφει με μία μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα, λέει: Ιδού ο μεγάλος πρωταθλητής, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κοροναϊός, και ο πιστός του ο Βακχύλους.

Τα ακούτε; Το ’17 παρακαλώ. Μιλά για τον κορονοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους τις μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορονοϊός: Κορωνοϊούς, Κορωνοϊούς. Πρέπει να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνομωσιολόγοι».

Μάλιστα…

Keywords
Τυχαία Θέματα