Ο Μέσι του Ιράν προκάλεσε πανικό και την… επέμβαση της αστυνομίας (εικόνες)

Ο Ρεζά Παραστές, ή αλλιώς ο… Λιονέλ Μέσι του Ιράν, έγινε γνωστός πριν από μερικές ημέρες σε όλο τον κόσμο λόγω της απίστευτης ομοιότητάς του με τον αργεντίνο άσο της Μπαρτσελόνα.

Η ομοιότητα ήταν τέτοια που όταν ο σωσίας βγήκε στους δρόμους της πόλης Χαμαντάν ντυμένος με τη φανέλα του Μέσι προκλήθηκε πανικός με εκατοντάδες ανθρώπους να θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Jam Jam in the interview that you can see online مصاحبه

در جام جم كه ميتونين در جام جم انلاين مشاهده كنيد #messiirani #messi #messiiranian #barcelona #jamejam http://jamejamonline.ir/sport/2826474931875352180

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη riza parastish ( Messi Irani ) (@rezaparastesh_) στις Μάι 2, 2017, 1:01πμ PDT

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, λίγο έλειψε να δημιουργηθεί χάος από τον κόσμο που ήθελε μια αναμνηστική selfie, μέχρι την άφιξη αστυνομικών δυνάμεων που πήραν τον Παραστές από το αυτοκίνητό του και τον πήγαν στο… αστυνομικό τμήμα.

life is a game play it like messi ⚽️ زندگي مثل بازي ميمونه پس مثل مسي بازي كنين #messi #barcelona #messiiranian #messiirani #rezaparastesh

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη riza parastish ( Messi Irani ) (@rezaparastesh_) στις Μάι 7, 2017, 9:14πμ PDT

Ο ίδιος, πάντως, το διασκεδάζει αφάνταστα! «Ο κόσμος με βλέπει σαν τον ιρανό Μέσι και μου ζητάει να μιμηθώ ό,τι κάνει κι εκείνος. Όταν εμφανίζομαι κάπου, σοκάρονται! Είμαι χαρούμενος γιατί βλέπω τα χαμόγελά τους κι αυτό μου δίνει ενέργεια» δήλωσε ο 25χρονος.

Keywords
Τυχαία Θέματα