«Ο Μάνος και η Αγγελική δεν είναι στην καλύτερη φάση τους μετά από ότι έγινε» (video)

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη με την έκταση που πήρε ο καβγάς του ηθοποιού με τη Σοφία Παυλίδου.

Ο Πρόδρομος Τοσουνίδης που είναι φίλος και κουμπάρος του μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Διαβάστε επίσης: Τσαλίκης για καβγά Παπαγιάννη – Παυλίδου: Έγιναν σούργελο στα κανάλια (video)

«Είναι στενάχωρο να συμβαίνουν αυτά. Είναι άσχημο. Εμένα ο Μάνος είναι κουμπάρος μου, τον έχω παντρέψει με την Αγγελική, οπότε καταλαβαίνεις πάντρεψα δύο παιδιά

που τα αγαπάω, που συνεργαστήκαμε, πρώτα στο θέατρο, μετά στην Μαρία την άσχημη και πάντρεψα δύο παιδιά που τα αγάπησα, τα πίστεψα και τα είδα ότι είναι πολύ καλά παιδιά και η Αγγελική και ο Μάνος. Από εκεί και πέρα, η κακιά στιγμή θα το θεωρήσω σαν μια κακιά στιγμή αυτό που δημιουργήθηκε στο καμαρίνι γιατί δεν ήμουν μπροστά. Από εκεί και πέρα πρέπει πάντα να μετράμε μέχρι το 10, 20 , 30, όσο χρειάζεται ο καθένας για να ηρεμεί και μετά αν είναι να πει κάτι να το πει μετά».

Διαβάστε επίσης: Μάνος Παπαγιάννης: Θα δεχόμουν μία συγγνώμη από τη Σοφία για τη διαπόμπευσή μου

Και συμπλήρωσε: «Δεν είναι στην καλύτερη του φάση, κανείς τους δεν είναι! Ούτε και κανένα από τα παιδιά που δουλεύουν στο θέατρο, γιατί είναι ένα άσχημο περιστατικό. Που και απέναντι να είσαι -ο σουβλατζής- και το ακούσεις, θα αισθανθείς άσχημα, χωρίς να ξέρεις λεπτομέρειες για το ποιος φταίει. Εγώ μίλησα με τον Μάνο και με την Αγγελική, όχι πολύ γιατί είναι συνέχεια στα τηλέφωνα. Από εκεί και πέρα θα τα βρούνε από όσο γνωρίζω στα δικαστήρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα