Ο Μακρής της ναζιστικής «Combat 18» έκανε προπαγάνδα σε μεσημεριανή εκπομπή για το δημοψήφισμα (video)

Ως «απλός πολίτης» βρέθηκε καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου τον Ιούνιο 2015, ο Γιώργος Μακρής, συλληφθείς ως μέλος της ναζιστικής οργάνωσης «Combat 18 Hellas».

Μάλιστα η εν λόγω εκπομπή ήταν αφιερωμένη στο δημοψήφισμα

που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί κάποιες μέρες αργότερα και ο Γιώργος Μακρής ως σωστός «δημοκράτης» πολίτης με σεβασμό στα κοινά, διαμήνυσε με πάθος ότι πρέπει να ψηφίσουμε «Ναι» και να «Μείνουμε Ευρώπη», τρομοκρατώντας τους πολίτες και κάνοντας προπαγάνδα.

Υπενθυμίζεται πως ο Μακρής, ο οποίος κατά το παρελθόν υπήρξε και μέλος του κόμματος του Φαήλου Κρανιδιώτη «Νέα Δεξιά» απ’ όπου έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό, εμφανίζεται στη δικογραφία που έχει συνταχθεί για την Combat 18 Hellas.

Ο Γιώργος Μακρής, δικηγόρος στο επάγγελμα, είχε αναλάβει την επικοινωνιακή διαχείριση της οργάνωσης, ενώ χρησιμοποιούσε τη δραστηριοποίησή του σε ακροδεξιούς πολιτικούς φορείς ως όχημα για την προώθηση των συμφερόντων της οργάνωσης.

Εκτός από τη νομική προστασία που παρείχε στα μέλη της, ο ίδιος εμφανίζεται πιο εξωστρεφής, καθώς έδινε συνεντεύξεις, αρθρογραφούσε και δημιουργούσε σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα που δεν κατονομάζονται. Μέχρι τώρα αρνείται το κατηγορητήριο που του αποδίδεται.

Το απόσπασμα στο βίντεο από 1:06:15 και μετά:

Keywords
Τυχαία Θέματα