Ο Λάμπαρντ αρχίζει την προπονητική

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ξεκινά μια νέα καριέρα στα γήπεδα, αυτή του προπονητή, καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ντέρμπι Κάουντι! Ο 39χρονος διάσημος Άγγλος μέσος, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο αποσύρθηκε από τα γήπεδα, ανακοινώθηκε από τα «κριάρια», που αγωνίζονται στη Ligue 2 του αγγλικού ποδοσφαίρου.

«Ξεκινάω μια νέα καριέρα από μια ιστορική ομάδα, όπως η Ντέρμπι και ελπίζω να τη βοηθήσω να βρει ξανά το δρόμο πως την

Πρέμιερ Λιγκ», τόνισε σχετικά ο Λάμπαρντ.

Στη συνέχεια ο θρύλος της Τσέλσι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τα «κριάρια», υπογράμμισε: «Πάντα ήθελα να προπονήσω μία ομάδα με παράδοση και ιστορία όπως η Ντέρμπι Κάουντι, επομένως αυτή είναι μία τεράστια ευκαιρία. Πέρασα πολύ χρόνο, συζητώντας το ρόλο μου και τους στόχους της ομάδας με τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο. Θέλουμε να χτίσουμε στην έκτη θέση που κατέλαβε η ομάδα την περυσινή σεζόν, αλλά και να αναδείξουμε παίκτες απ’ τα τμήματα υποδομής.

Αυτή είναι η πρώτη δουλειά μου ως προπονητής, αλλά έχω εργαστεί δίπλα στους καλύτερους προπονητές και πιστεύω πολύ στις δυνατότητές μου, αλλά και της ομάδας. Δεν είναι εύκολο να προπονείς μία ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά πραγματικά ανυπομονώ γι’ αυτή την πρόκληση».

Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποσύρθηκε πέρσι από την αγωνιστική δράση, μετά από 21 χρόνια στα γήπεδα και αρκετές διακρίσεις και τίτλους, καθώς είχε κατακτήσει τρία πρωταθλήματα με την Τσέλσι, τέσσερα κύπελλα, δύο Λιγκ Καπ, δύο Community Shield, ένα Τσάμπιονς Λιγκ και ένα Γιουρόπα Λιγκ. Επίσης είχε 106 συμμετοχές με την εθνική ομάδα.

Ο πρώην διεθνής άσος δεν είναι ο πρώτος που ακολουθεί την προπονητική καριέρα, μετά από αυτή του ποδοσφαιριστή.

Lampard is a Ram.

Keywords
Τυχαία Θέματα