Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά για τη γνωριμία με τη Μαρέβα, την κρίση στον γάμο τους και τα παιδιά του (video)

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά του, τη σύζυγό του Μαρέβα, την περίοδο που ήταν σε διάσταση, τα τρία του παιδιά, αλλά και τη σχέση που έχει μαζί τους.

Ο έρωτας με τη Μαρέβα από τα φοιτητικά χρόνια και η κρίση στον γάμο

«Ήμασταν μαζί στο Χάρβαρντ. Γνωριστήκαμε μέσα από τη βοήθεια που της παρείχα σε ένα μάθημα στατιστικής, που είχε μια δυσκολία», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόβσκι.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην περίοδο όπου η σχέση τους πέρασε κρίση, λέγοντας ότι «Και να μην τα είχαμε καταφέρει να σώσουμε τον γάμο μας -που τα καταφέραμε με μεγάλη προσπάθεια και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό- τα ίδια θα είχε πει η Μαρέβα για μένα. Έχουμε μία σχέση με βαθύτατη αγάπη, εκτίμηση και θαυμασμό ο ένας για τον άλλον. Περνάμε καλά μαζί. Γελάμε μαζί, τα παιδιά μας είναι η προτεραιότητά μας και στο άλμπουμ των αναμνήσεών μας θα δείτε ότι είμαστε σαν μια κανονική οικογένεια όπως οι άλλες. Περάσαμε μεγάλες δυσκολίες και βγήκαμε πιο δυνατοί», ανέφερε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

«Για να σωθεί ένας γάμος πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις μιας καλής και υγιούς σχέσης. Ο γάμος δεν σώζεται εάν δεν υπάρχει αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση», τόνισε.

Η σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα παιδιά του

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στα τρία παιδιά του, Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη.

«Μιλώ με τα παιδιά μου, είμαι πάντα διαθέσιμος. Εάν υπάρχει ένας λόγος να διακόψω μία σύσκεψη θα είναι αν έχω τηλεφώνημα από την οικογένειά μου και ιδιαίτερα από τα παιδιά μου. Τουλάχιστον δύο βράδια την εβδομάδα τρώμε όλοι μαζί», είπε ο πρωθυπουργός, ενώ σημείωσε ότι: «Η πολιτική είναι βαρύ και ανθυγιεινό επάγγελμα για την οικογενειακή ηρεμία. Εγώ αφιέρωσα και χρόνο και ποιότητα στα παιδιά μου. Τώρα τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα, καθώς η προσπάθεια περιχαράκωσης του οικογενειακού μας χώρου γίνεται ακόμα πιο δύσκολη».

 Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1:

Πηγή: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά για τη γνωριμία με τη Μαρέβα, την κρίση στον γάμο τους και τα παιδιά του (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα