Ο Κυρανάκης πήγε στη δίκη Γεωργιάδη για να… ενημερωθεί

Δεν πήγε ούτε για να τον υπερασπιστεί, ούτε για του συμπαρασταθεί αλλά για να «δούμε με τα μάτια μας και να ακούσουμε με τα αυτιά μας τα πραγματικά στοιχεία της υπόθεσης», τονίζει ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης σχετικά με την παρουσία του στη δίκη του πρώην βουλευτή της Πειραιώς Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος καταδικάστηκε για ασέλγεια κατά ανηλίκου άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, απαντώντας στο «παρασύστημα του Μαξίμου» και κάνοντας λόγο περί προσωπικής του στοχοποίησης.

Φυσικά, ο κ. Κυρανάκης απαντά για τον εαυτό του λέγοντας ότι δεν υπερασπίστηκε τον κ. Γεωργιάδη, χωρίς φυσικά να πει λέξη για το γεγονός ότι η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ήταν μάρτυρας υπεράσπισης.

Όπως ο ίδιος σημειώνει, έπρεπε να μεταβεί αυτοπροσώπως στη δίκη Γεωργιάδη, ώστε να «έχουμε πρωτογενή άποψη και ολοκληρωμένη ενημέρωση».

Μάλλον, η ενημέρωση από ένα μόνο άτομο, όπως την κ. Ασημακοπούλου, κρίθηκε από την Πειραιώς ότι δεν θα ήταν… «ολοκληρωμένη».

Η σχετική ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα