Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε καραντίνα στην Πορτογαλία – Θετικός στον κορονοϊό συμπαίκτης του

Σε καραντίνα στην πατρίδα του, την Πορτογαλία βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την επιβεβαίωση ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι.

Ο πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται στην πατρίδα του λόγω της περιπέτειας υγείας της μητέρας του, η οποία υπέστη εγκεφαλικό, αλλά θα παραμείνει εκεί δίχως τη δυνατότητα να επιστρέψει άμεσα στην Ιταλία.

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε πως ο Ντανιέλε Ρουγκάνι βρέθηκε θετικός στον ιό, αργά το βράδυ της Τετάρτης (11/03).

Σύμφωνα

με την ανακοίνωση της «Γηραιάς Κυρίας», ο 25χρονος ιταλός σέντερ μπακ βρίσκεται σε καραντίνα, καθώς επίσης και όλοι όσοι ήταν κοντά του το τελευταίο διάστημα.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση, ο Ντανιέλε Ρουγκάνι καθησύχασε -με ανάρτηση στο twitter- τους φιλάθλους της Γιουβέντους, ξεκαθαρίζοντας πως είναι καλά στην υγεία του. Ζήτησε, παράλληλα, από όλους να σέβονται τους κανόνες που έχει θεσπίσει η ιταλική κυβέρνηση προκειμένου να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερα κρούσματα.

«Θα έχετε διαβάσει τα νέα και γι’ αυτό θέλω να καθησυχάσω όλους εκείνους που ανησυχούν για εμένα. Είμαι καλά. Καλώ, όμως, όλους να σεβαστούν τους κανόνες, επειδή ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Ας το κάνουμε από μόνοι μας, για τους αγαπημένους μας και τους γύρω μας», αναφέρει το μήνυμα του ιταλού στόπερ.

Avrete letto la notizia e per questo ci tengo a tranquillizzare tutti coloro che si stanno preoccupando per me, sto bene.
Invito tutti a rispettare le regole, perché questo virus non fa distinzioni! Facciamolo per noi stessi, per i nostri cari e per chi ci circonda.#grazie pic.twitter.com/1QqewIKjie

— Daniele Rugani (@DanieleRugani) March 12, 2020

Πηγή: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε καραντίνα στην Πορτογαλία – Θετικός στον κορονοϊό συμπαίκτης του - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα