Ο Κλοπ έκλεισε τις πόρτες του «Άνφιλντ» στην Amazon – Γιατί φόρεσε κράνος ο τεχνικός της Λίβερπουλ; (εικόνες – video)

Μετά το «All or Nothing» με την Μάντσεστερ Σίτι, η Amazon επεδίωξε να… εισέλθει και στο «Άνφιλντ», αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ δεν το επέστρεψε, υποστηρίζοντας ότι είναι κάτι που δεν θα βοηθήσει σε τίποτα την ομάδα. Την ίδια ώρα, ο γερμανός τεχνικός άφησε για λίγο τις προπονήσεις για να… επιθεωρήσει τα έργα στο νέο προπονητικό κέντρο των «κόκκινων».

Η Amazon είχε την πρόθεση να κυκλοφορήσει ένα άλλο ντοκιμαντέρ ποδοσφαίρου όπως το «All or Nothing» με την Σίτι.

Είχαν την πρόθεση να μπουν στα ενδότερα του γηπέδου της ομάδας, στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ, δεδομένης της καλής προηγούμενης σεζόν των «κόκκινων» και των υψηλών προσδοκιών που έχουν δημιουργηθεί.

Jurgen Klopp vetoes as Liverpool turn down Amazon approach to film All Or Nothing series. #fireodds pic.twitter.com/9vb7sedHD6

— Fireodds (@fireoddsuk) 21 Σεπτεμβρίου 2018


Όπως αναφέρεται σχετικά, πολλά από τα κορυφαία στελέχη του Λίβερπουλ, συμπεριλαμβανομένου του ιδιοκτήτη Τζον Χένρι, ήταν πρόθυμα να αφήσουν τις κάμερες, αλλά έδωσαν στον Γιούργκεν Κλοπ την τελευταία λέξη και εκείνος απάντησε αρνητικά, όπως αναφέρει η «Daily Mail».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών εφημερίδων, ο προπονητής των «κόκκινων» πιστεύει ότι η έκθεση με αυτόν τον τρόπο της ομάδας δεν συνεισφέρει τίποτα και ότι η συμπεριφορά των ανθρώπων αλλάζει εντελώς όταν βρίσκονται μπροστά σε μια κάμερα. Μετά την απόρριψη της Λίβερπουλ, η Amazon προσπαθεί να καταλήξει σε συμφωνία με τη Μπάγερν.

Liverpool boss Jurgen Klopp turns down Amazon approach for All Or Nothing series https://t.co/42yb9FkVN0 pic.twitter.com/iVQu2KDBuV

— Cleansheet (@Cleansheet) 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ο προπονητής της Λίβερπουλ θέλει να έχει, λοιπόν, άποψη για όλα όσα αφορούν το σύλλογο και στο πλαίσιο αυτό βρέθηκε στο εργοτάξιο, φόρεσε τον κατάλληλο εξοπλισμό και φωτογραφήθηκε χαμογελαστός με αρχιτέκτονες και εργάτες. Έχει αποδείξει, άλλωστε, πως εκτός από εξαιρετικός προπονητής είναι και… κουλ τύπος.

Να αναφέρουμε ότι η επέκταση του Kirkby θα σημάνει και την ιστορική μετακίνηση της πρώτης ομάδας της Λίβερπουλ κοντά στα τμήματα υποδομής της όσον αφορά στις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Μόλις ολοκληρωθεί το πρότζεκτ, οι εγκαταστάσεις των «κόκκινων» θα έχουν φτάσει πλέον σε έκταση 9.200 τετραγωνικών μέτρων με νέα γήπεδα προπονήσεων, δυο γυμναστήρια, έναν χώρο τεραστίων διαστάσεων για απασχόληση των παικτών στον ελεύθερο χρόνο τους, πισίνα και πολλές άλλες καινοτομίες και πολυτέλειες.

Jurgen Klopp is giving teamtalks to builders now

Keywords
Τυχαία Θέματα