Ο Καρντόσο έπεισε τον Ολιβέιρα και υπέγραψε στην ΑΕΚ – Διορία ζήτησε ο Κοεντράο από τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το Σάββατο (20/07) με επιτυχία την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα. Ο πορτογάλος επιθετικός υπέγραψε με την Ένωση διετές συμβόλαιο και αποτελεί μία επένδυση στη γραμμή κρούσης που οι «κιτρινόμαυροι» ποντάρουν πολλά.

Αντιθέτως στον ΠΑΟΚ, το μεσημέρι της Παρασκευής (19/7) ο Φάμπιο Κοεντράο ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη,

μαζί με τους εκπροσώπους του, ώστε να συζητήσουν με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, αλλά δεν έπεσαν υπογραφές. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος πορτογάλος παίκτης, πρώην αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, ζήτησε διορία για να πολυπόθητο «ναι», ενώ οικονομικά έχει ικανοποιηθεί. Δείτε τι έγινε στα τελευταία φιλικά των ομάδων της Super League 1, αλλά και τις πρόσφατες ειδήσεις.

Στην Ένωση βλέπουν στο πρόσωπο του Νέλσον Ολιβέιρα το κατάλληλο παίκτη που καλείται να διαδεχτεί τον Εσεκιέλ Πόνσε και τα 21 γκολ που άφησε πίσω του φεύγοντας για την Σπαρτάκ Μόσχας.

Αυτή τη φορά η ΑΕΚ δεν πήγε σε λύση δανεισμού (όπως με το αργεντίνικο δίδυμο Αραούχο – Πόνσε), αλλά σε αγορά και ένα υψηλό συμβόλαιο για τα δεδομένα που ακολουθεί στην ευθεία οικονομική της πολιτική της. Οι «κιτρινόμαυροι» με τις… ευλογίες του Μιγκέλ Καρντόσο ποντάρουν στον διεθνή επιθετικό, Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος μετά το πέρασμα από την Αγγλία θα επιχειρήσει να «κολακεύσει» τον Φερνάντο Σάντος μέσω της Super League 1 και να φορέσει εκ νέου το εθνόσημο και τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας.

Το «φλερτ» ανάμεσα στις δυο πλευρές διήρκεσε καιρό, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν έδειχνε «ψημένος» για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο 28χρονος έψαχνε να παίξει κάπου καλύτερα από τα μέρη μας.

Η Ένωση με σωστές κινήσεις ανέβασε την προσφορά της στο κατάλληλο τάιμινγκ, μπήκε μπροστά και ο Μιγκέλ Καρντόσο που επιχείρησε να κρατήσει «ζεστό» τον νούμερο ένα στόχο του για την επίθεση και κάπως έτσι στις 20/07 είχαμε «γάμο».

Υπενθυμίζουμε πως ο Νέλσον Ολιβέιρα ήρθε στην Ελλάδα την Παρασκευή (19/7) και γνώρισε την αποθέωση από οπαδούς της ΑΕΚ που τον περίμεναν στο «Ελ. Βενιζέλος» για να τον υποδεχθούν.

Το highlight του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Ένωσης σημειώθηκε στην Αγγλία το 2017, όταν σ’ ένα παιχνίδι της Νόριτς με την Φούλαμ ισοφάρισε σε 1-1 και επειδή ήταν στον πάγκο πανηγύρισε με τον πιο «τρελό» τρόπο, καθώς πήγε έδειξε τη φανέλα του στον τότε τεχνικό του, Ντάνιελ Φάρκε.

Did you see that gaffer?

Keywords
Τυχαία Θέματα