Ο Κάριους έχει στο… αίμα του τις γκάφες – Δείτε τα νέα «κατορθώματά» του με την Μπεσίκτας

Δεν… σταματάει τις γκάφες ο Λόρις Κάριους. Ο γερμανός τερματοφύλακας, μετά τα λάθη που έκανε στον τελικό του Champions League, όταν η Ρεάλ μαδρίτης νίκησε τη Λίβερπουλ, δόθηκε δανεικός στην Μπεσίκτας, αλλά και στην Τουρκία συνεχίζει να κάνει γκάφες.

Βέβαια, να πούμε πως μέσα στη σεζόν έχει σώσει αρκετές φορές τους «αετούς», αλλά έκλεισε το 2018 με άλλες δύο γκάφες, στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του απέναντι στην Κασίμπασα με 4-1 στο μίνι ντέρμπι της Πόλης.

Με αυτή την ήττα μάλιστα οι «Αετοί» έμειναν στο -9 από την πρώτη Μπασάκσεχιρ, στην αγωνιστική που έγινε πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο γερμανός πορτιέρο στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, βγήκε για να κλείσει τον.. δρόμο στον επιθετικό της Κασίμπασα, αλλά δεν βρήκε τη μπάλα και ο Μπαγιέ Ντιανέ σε κενή εστία έκανε το 2-0. Στο 83′ ο Παβέλκα έκανε σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, με τον Κάριους να βλέπει τη μπάλα να περνά ανάμεσα από τα χέρια του για το τελικό 4-1.

Kasımpaşa Beşiktaş önünde Mbaye Diagne’nin golüyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.
➤https://t.co/ujd9FcqgPN pic.twitter.com/uWbrND3nID

— Skorfit Gol (@skorfitgol) 22 Δεκεμβρίου 2018

GOL | Kasımpaşa 4-1 Beşiktaş

83′ Pavelka

Tüm Goller için • @KramponSport pic.twitter.com/jZykSZiIK2

— Krampon Gol (@lockedsport) 22 Δεκεμβρίου 2018

Ο Λόρις Κάριους, που αδυνατεί να συνέλθει από την εφιαλτική βραδιά στον περασμένο τελικό του Champions League, είχε υποπέσει με τη Μπεσίκτας σε γκέλα και στο παιχνίδι στο Μάλμε.

Να θυμίσουμε ότι μετά τον τελικό του Champions League και τα λάθη του Λόρις Κάριους στα γκολ των Καρίμ Μπενζεμά και Γκάρεθ Μπέιλ ο γερμανός πορτιέρο έκανε λάθη και στα πρώτα φιλικά της Λίβερπουλ εν όψει της νέας σεζόν. Ο ίδιος απολογήθηκε για τα τραγικά του λάθη στον τελικό του Κιέβου. Σάλος δημιουργήθηκε με το νοσοκομείο που έκανε διάγνωση στον Κάριους και ανέφερε πως ο γερμανός πορτιέρο είχε πάθει διάσειση μετά από χτύπημα στον τελικό, ενώ φίλοι των «κόκκινων» ζήτησαν την επανάληψη του τελικού.

Ο γερμανός κίπερ είχε ζητήσει συγνώμη για τα λάθη του στον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έκανε καιρό για να ξεπεράσει αυτό το εφιαλτικό βράδυ. Έχοντας συγκεντρώσει πάνω του το ενδιαφέρον όλου του κόσμου και πολύ καιρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα