Ο Καμμένος έβαλε κατά λάθος να ακούσει ΣΚΑΪ και το μετάνιωσε πικρά

Ένα πρωινό «λάθος» έκανε το πρωί της Τρίτης ο Πάνος Καμμένος σε μία προσπάθεια «ενημέρωσης». Συντονίστηκε λοιπόν στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΚΑΪ και έπεσε πάνω στον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος έχει καθημερινή εκπομπή.

Την εμπειρία του αυτή μοιράστηκε και μέσα από ένα tweet, στο οποίο έγραψε «έβαλα κατά λάθος ΣΚΑΪ ράδιο στο αυτοκίνητο και αν δεν ήταν παρεμβολή στην εκπομπή του Πορτοσάλτε διαφημιζόμενη και

χορηγός επίσημα η NOVARTIS. Δεν κολλάνε πουθενά δηλαδή».

Έβαλα κατά λάθος ΣΚΑΙ ράδιο στο αυτοκίνητο και αν δεν ήταν παρεμβολή στην εκπομπή του Παρτοσάλτε διαφημιζόμενη και χορηγός επίσημα η NOVARTIS. Δεν κολλάνε πουθενά δηλαδή …

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 13 Νοεμβρίου 2018

Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον δημοσιογράφο του σταθμού. «Αγαπητέ ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένε χαίρομαι που είσαι ακροατής μου. Αντί να κάνεις tweet έλα στην εκπομπή μου να πεις ο,τι θέλεις. Είσαι ευπρόσδεκτος. Έχω κι εγώ να σε ρωτήσω ορισμένα πράγματα. Τα κατά λάθος άστα, κάθε μέρα κολλημένος στον ΣΚΑΙ 100,3» έγραψε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Αγαπητέ ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένε χαίρομαι που είσαι ακροατής μου. Αντί να κάνεις tweet έλα στην εκπομπή μου να πεις ο,τι θέλεις. Είσαι ευπρόσδεκτος. Έχω κι εγώ να σε ρωτήσω ορισμένα πράγματα.
Τα κατά λάθος άστα, κάθε μέρα κολλημένος στον ΣΚΑΙ 100,3..

— ArisPortosalte (@ArisPortosalte) 13 Νοεμβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καμμένος, ΣΚΑΪ,kammenos, skai