Ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος… μοιράζει αγάπη – Κατάρες εναντίον Φίλη και «κρεατοφάγων»

Ένα ακόμα… κήρυγμα αγάπης, από αυτά που έχει συνηθίσει στο ποίμνιό του, πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος, ο οποίος… ακολουθώντας τον λόγο του Θεού έριξε κατάρες στον υπουργό Παιδείας, αλλά και σε όσους σκοπεύουν να φάνε κρέας τη Μεγάλη Παρασκευή.

Το μνημείο αυτό ανεκτικότητας και αδελφοσύνης έλαβε χώρο χθες το βράδυ, όταν οι παριστάμενοι στο κήρυγμα του Αμβρόσιου άκουσαν τον… εκπρόσωπο του Θεού να λέει: Ενώπιόν σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών.

Αλίμονο

όμως αν έμενε εκεί. Ο Μητροπολίτης – ο οποίος έχει στο παρελθόν εκφράσει τη στήριξή του στη Χρυσή Αυγή- συνέχισε και με κατάρες εναντίον όσων προχωρήσουν στην αναίσχυντη πράξη… της κατανάλωσης κρέατος τη Μεγάλη Παρασκευή, για τους οποίους ζήτησε να γίνει το κρέας δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι.

Συγκεκριμένα ανέφερε: Όσον αφορά στο κρέας που θα φάνε απόψε οι άθεοι που θα κάνουν τραπέζι, να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν. Ας τρώει ο καθένας ό,τι θέλει και να λατρεύει το Θεό που θέλει αλλά να μην προκαλεί το αίσθημα του θρησκευτικού κόσμου».

Keywords
Αναζητήσεις
καλαβρυτων εναντίον φιλη
Τυχαία Θέματα