Ο «καημός» του ΣΚΑΪ για το ΠΑΜΑΚ και η απάντηση Μάρδα (video)

Τι κι αν οι δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας έχουν χαρακτηριστεί από τις μνημειώδεις αποτυχίες στις προβλέψεις τους, στον ΣΚΑΪ δεν τα κοιτάνε αυτά. Ειδικά όταν πρόκειται για δημοσκοπήσεις που «βγάζουν μάτι» αλλά «την κάνουν τη δουλίτσα».

Δείτε επίσης: Επιστολή βουλευτών στο ΕΣΡ για τις δημοσκοπήσεις

ΠΑΜΑΚ

Δείτε επίσης: Εντυπωσιακή μείωση της «ψαλίδας» ΣΥΡΙΖΑΝΔ (εικόνα)

Τη στιγμή που όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν κλείσιμο της «ψαλίδας» ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, στο ΠΑΜΑΚ συνεχίζουν το «κοινωνικό έργο» της σοβαρής αντιπολίτευσης, δημοσιεύοντας στοιχεία αρκετά βολικά προς εκμετάλλευση από ποιον άλλο, τον ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: Ούτε τον… λήγοντα δεν πέτυχε το ΠΑΜΑΚ στην Κεντροαριστερά

Από τη στιγμή της δημοσιοποίησης της τελευταίας δημοσκόπησης, στο πλαίσιο του βραδινού δελτίου ειδήσεων του σταθμού -στην οποία δίνει 12 μονάδες διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία (30%) και ΣΥΡΙΖΑ (18%)– οι πρωινές εκπομπές σήκωσαν «παντιέρα» εναντίον της κυβέρνησης, στο πλαίσιο της οποίας ερωτήθηκε ο Δημήτρης Μάρδας.

Δείτε επίσης: Όταν όλοι βλέπουν «κλείσιμο ψαλίδας» στο ΠΑΜΑΚ ονειρεύονται άλλα

«Διαφωνούμε ως προς τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο. Οι αποκλίσεις που παρουσιάζονται από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας είναι πρωτόγνωρες σε σχέση με άλλους. Δεν μας ανησυχεί. Κρατάμε μία σοβαρότητα», ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με τους παρουσιαστές και τον Νίκο Δένδια να μην ενδιαφέρονται και ιδιαίτερα για την ουσία, αλλά για την «ούτως ή άλλως παγίωση της διαφοράς». Αν θα είναι 4%, 24% ή 34% μάλλον λίγη σημασία έχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα