Ο Γουάιλι που ήταν στο μπλοκάκι του Πιτίνο και το… στοίχημα με τον Σλούκα (video)

Το μεγάλο ερώτημα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που πανηγυρίστηκε δεόντως και στα μπουζούκια, είναι η παραμονή ή όχι του Ρικ Πιτίνο και η φερόμενη συμφωνία με τον 24χρονο αμερικανό φόργουορντ (2μ.03) Τζέικομπ Γουάιλι, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στην Γκραν Κανάρια, δίνει… πόντους στο να συνεχίζει ο αμερικανός κόουτς.

Βλέπετε,

μιλάμε για παίκτη που ήταν στο μπλοκάκι του 66χρονου τεχνικού και τον είχε εντυπωσιάσει και από τις αναμετρήσεις των δυο ομάδων φέτος στην Euroleague. Μεγάλο «στοίχημα» αποτελεί και η απόκτηση του Κώστα Σλούκα, ενώ ο Κιθ Λάνγκφορντ θέλει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα της EuroLeague.

Το ζήτημα του προπονητή παραμένει προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αλλά ο ισπανός δημοσιογράφος Chema de Lucas αποκάλυψε ότι οι «πράσινοι» ήλθαν σε συμφωνία με τον Τζέικομπ Γουάιλι για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ο 24χρονο φόργουορντ ήλθε μεσούσης της σεζόν στην Γκραν Κανάρια, μετρώντας 10 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 1 κόψιμο, 0.9 κλεψίματα σε 7 συμμετοχές στην EuroLeague και 16.5 πόντους, 5.2 ριμπάουντ στη Liga Endesa.

Στον εντός έδρας αγώνα της Γκραν Κανάρια με τον Παναθηναϊκό στις 28 Φεβρουαρίου έκανε τρία career highs στην EuroLeague με 16 πόντους, 3 επιθετικά ριμπάουντ και 18 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. To 2018 έπαιξε στη Λούντβιγκσμπουργκ ενώ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Αυστραλίας με τους Adelaide 36ers.

ÚLTIMA HORA. El Panathinaikos ha cerrado el fichaje de Jacob Wiley (2.03; 24 años) para la próxima temporada 2019-20.

El interior ha sido la gran revelación del tramo final de temporada en el Gran Canaria promediando 16,5 puntos y 5,2 rebotes en ACB y 10+2,6 en Euroliga.

— Chema de Lucas (@chemadelucas) 13 Ιουνίου 2019

Προτεραιότητα ο Κώστας Σλούκας

Για τους «πράσινους» αποτελεί προτεραιότητα η απόκτηση του Κώστα Σλούκα, ο οποίος αυτή την περίοδο παίζει τελικούς στο τουρκικό πρωτάθλημα (Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές είναι στο 2-2). Ο έλληνας άσος έχει δεχτεί πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά επαφές με την πλευρά του παίκτη έχει κάνει και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Οι προσεγγίσεις έχουν γίνει εδώ και καιρό.

Στο «τριφύλλι» ξέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να προσφέρουν στον διεθνή άσο συγκεκριμένο συμβόλαιο, όσον αφορά στα χρήματα, ενώ γνωρίζουν πως και η Φενέρμπαχτσε έχει οικονομικά προβλήματα.

Kostas Sloukas splits the ball screen

Keywords
Τυχαία Θέματα