Ο γκαφατζής Κάριους «τρελαίνει» τις γυναίκες στη Μύκονο (video)

Πριν από ένα χρόνο ο Λόρις Κάριους είχε συγκεντρώσει πάνω του τα αρνητικά σχόλια, λόγω των σοβαρών λαθών που είχε κάνει στον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κίεβο, αλλά τώρα αυτά έχουν… ξεχαστεί και έτσι o γερμανός άσος απολαμβάνει τις διακοπές του στη χώρα μας.

Τράβηξε τα βλέμματα πάνω του στη Μύκονο, όπου εθεάθη μαζί με την εντυπωσιακή σύντροφό του. Πήγε, μάλιστα, να αγοράσει και ρούχα και είχε μια… δυσκολία στο να βρει πουκάμισο. Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη από άλλες γυναίκες στο νησί των «ανέμων».

Η σύντροφός του τον έχει, ωστόσο, από… κοντά. Στο γήπεδο οι γκάφες δεν έχουν σταματήσει, πάντως, από τον 26χρονο πορτιέρο, τον οποίο στο Λίβερπουλ δεν θέλουν να… βλέπουν.

Ο Λόρις Κάριους, που αδυνατεί να συνέλθει από την εφιαλτική βραδιά στον περασμένο τελικό του Champions League, είχε υποπέσει με τη Μπεσίκτας σε γκέλα και στο παιχνίδι στο Μάλμε.

Να θυμίσουμε ότι μετά τον τελικό του Champions League και τα λάθη του Λόρις Κάριους στα γκολ των Καρίμ Μπενζεμά και Γκάρεθ Μπέιλ ο γερμανός πορτιέρο έκανε λάθη και στα πρώτα φιλικά της Λίβερπουλ εν όψει της νέας σεζόν. Ο ίδιος απολογήθηκε για τα τραγικά του λάθη στον τελικό του Κιέβου. Σάλος δημιουργήθηκε με το νοσοκομείο που έκανε διάγνωση στον Κάριους και ανέφερε πως ο γερμανός πορτιέρο είχε πάθει διάσειση μετά από χτύπημα στον τελικό, ενώ φίλοι των «κόκκινων» ζήτησαν την επανάληψη του τελικού.

Ο γερμανός κίπερ είχε ζητήσει συγνώμη για τα λάθη του στον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έκανε καιρό για να ξεπεράσει αυτό το εφιαλτικό βράδυ. Έχοντας συγκεντρώσει πάνω του το ενδιαφέρον όλου του κόσμου και πολύ καιρό. Στον τελικό του Champions League είχε δεχτεί, πάντως, και… ύπουλο χτύπημα από τον Σέρχιο Ράμος.

Πηγή: Mykonos Live TV

Keywords
Τυχαία Θέματα