Ο «Γιατρός» τρέλανε τους κανονικούς γιατρούς και επιστρέφει!

Αναμφίβολα πριν από μερικές ημέρες η είδηση του τραυματισμού του Βαλεντίνο Ρόσι, ενώ έκανε motocross, σκόρπισε κατήφεια στους απανταχού φίλους του πολυνίκη του Moto GP.

Ο Ρόσι υπεβλήθη σε επέμβαση για τα αποσπαστικά κατάγματα που υπέστη στην κνήμη και την περόνη του δεξιού ποδιού του. Εάν για τους περισσότερους “κοινούς-θνητούς” ένα κάταγμα χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα αποθεραπείας, ο “Γιατρός” έσπασε κάθε ρεκόρ τρελαίνοντας τους κανονικούς γιατρούς.

Συγκεκριμένα, 20 ημέρες μετά το ατύχημα, ο Ιταλός αναβάτης

της Yamaha δηλώνει πανέτοιμος να συμμετάσχει στο Γκραν Πρι της Ισπανίας, την ερχόμενη Κυριακή.

«Την Τρίτη έκανα 20 γύρους, ενώ την Δευτέρα μόνο 2 και πήρα τις απαντήσεις που ήθελα. Εν τέλει το τεστ που έκανα ήταν θετικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δρ. Λουτσίντι και την ομάδα του που με βοήθησαν, ώστε να αισθάνομαι το λιγότερο δυνατό πόνο στο πόδι. Προφανώς και μετά το τεστ πονούσα, αλλά σήμερα το πρωί που έκανα εξετάσεις στον Δρ. Πασκαρέλα, τ’ αποτελέσματα ήταν θετικά. Έτσι αποφάσισα να πετάξω για την Aragon και θα προσπαθήσω να οδηγήσω την Μ1 μου αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν πάρω το πράσινο φως την Παρασκευή, θα έχω την αληθινή απάντηση για την κατάστασή μου μετά τις ΕΔ1, διότι η οδήγηση με την Μ1 θα είναι πολύ μεγαλύτερη πρόκληση. Θα δούμε… Θα σας συναντήσω όλους στην Άραγκον!», είπε ο τρελός “Γιατρός” της μοτοσικλέτας.

Πηγή: Moto GP

Keywords
Τυχαία Θέματα